merhaba canım..
okuduğum kadarıyla benzer yanlarımız var..Eşimin sperm sayısı 1 milyondu..Ben de bi problem yok..derken geçen sene ilk micromu yaptırdım ve 3 embriyo transfer edildi..biri ayrı bölünmüş..dördüzlere gebe kaldım hepsi ayrı kesedeydi.. derken 10 haftalık hepsinin kalp atışları durdu..
Dondurulmuşlarım vardı ve aradan 5 ay geçtikten sonra tekrar dondurulmuşlarla denedik..3 embriyo transfer edildi..Ve üçüzlere gebeyim şu anda..ancak 3 embriyodan ikisi tutunmuş..biri tekrar bölünmüş..Bu sefer senin gibi tek yumurta ikizlerim ve tek bebeğim yani üçüzlerim var..
yani her iki tedavide de embriyolar bölündü..
her ikisinde de drum sonlandıralım dedi..Kabul etmedik. derkne şimdiki gebeliğimde 20 .haftalarda tek yumurta ikizlerinde oluşan ikizden ikize transfüzyon sendromu bulguları görüldü...20.haftalardan itibaren sıkıntılı bi bekleyiş yaşadık bu anlamda 5.ayımda ikizlerimin tekrar sonlanması gerektiği prof ve dr.larca düşünüldü..ama biz yine kabul etmedik..derken şimdi 30 haftalığım..her geçen gün kar...dualarla bebeklerimi bekliyorum..inşallah sağlıkla gelecekler..senin de kızını allah bağışlasın ..dilerim kızına kardeş gelir bu gebeliğinle..