- 12 Temmuz 2006
- 56.754
- 217.707
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi berlin8982
https://m.haberturk.com/buyukcekmece-de-evin-bahcesinden-kopek-hirsizligi-1634286-amp
Bide annem bir ara televizyonlara çıkmıştı kadın gözü yaşlı . Köpeğimizi sabaha karşı bahçemizden çalmışlardı . Annem sokak sokak elinde ilanlar ağlaya ağlaya gezmişti . Sonra duyduk ki bu işi kağıt toplayıcıları yapıyormuş (hepsini zan altında bırakmıyorum tabii ki ) annem o mahalleleri gezdi tek tek. Annem para vereceğim getirene diye de bastırmıştı ilana , o çalan adam sonra bide köpeğimizi getirmek için para istedi annemden 1000 lira , annem de kendi köpeği için 500 lira verip geri aldı köpeğimizi
Hep bu kadını buluyor böyle işler . Şimdi de bu 3 kardeş ...
Gülüm maalesef her yerde her çeşit insan çalıyor, sürekli gittiğimiz bir yerin iki köpeğini satmak için çaldılar, çalan tespit edildi polis nezaretinde gidilip köpekler alındı, birkaç ay sonra yine çalındılar ama bu sefer köpekler bulunamadı, yine başka bir tanıdığın sırf köpeğini çalmak için evine giriyorlar, her zaman yanında götürürdü, o gün hava sıcak bunalmasın diye evde bırakmış, resmen evi kollamışlar, yalnız kaldığını fark edince de girip almışlar, çalanların kim olduğunu öğrendiler evcilleri parayla satan yerlere ilanlar verilmiş köpeği satmak için, o ilanlardan sanki satın alacak gibi arayıp buluşma talebinde bulunuldu da köpek öyle kurtarıldı.
Benim dört bacaklıyla yürüyüşe çıktığımızda sevmek maksadıyla yaklaşanlardan 10 tanesinden 5 tanesi istisnasız kaç para bu köpek diye sormaya yanaşıyor, siz köpeği mi seviyorsunuz evcil piyasası araştırması mı yapıyorsunuz diyorum, kucaklarına almak isteseler de izin vermiyorum böylelerine çünkü kaşla göz arasında çalıyorlar, kaç vaka oldu buralarda, sürekli kayıp ilanları veriliyor, tasmasız gezdirmiyorum, 5 dakika gözümü ayırmıyorum, evcil bakanlar anlar, insanın çocuğu gibi oluyor evciller, Allah göstermesin alıp gitseler üzüntüden kahrolurum