Arkadaşlar yakın bi arkadaşım için araştırıyorum yardımcı olursanız çok seviniriz. Bildiğiniz gibi tercih dönemi yaklaşıyo ve üç şık arasında kararsız. İşletme, Kamu Yönetimi ya da Sağlık Yönetimi. Siz hangisini tavsiye edersiniz? :) :)
Tabiki de çok yüksek hem de :)) daha yüksek puanlı bölümler de yazabilirsin veya aynı bölümün daha yüksek ünilerini =))
dha yüksek puanlı hng bölümlri yazablrmki bilmyrm :/ uluslararası ilişklr fln okumayı hiç istemyrm.
denizlide uluslararası ticaret ve finansman var oda 114 binle alıyo. fakt ben bi sitede hocaya sordum hang üniversite dha iyi diye akdeniz dedi. benm de aklımdan gçn o üniversite zatn :) inşallah hiç bi aksilik olmadan kazanrm. arkdaşm haklı çıkmasnda rahat bi şeklde gireym o bölüme
sağlık yönetimi tabi ki düşünmek hata:)
Tabi araştırmışsın sen daha iyi bilirsin bahsettiğin bölümler benim de hiç ilgimi çekmeyen ve bilgi sahibi olmadığım bölümler :) herşey nasip meselesi tabi ki ama bence kazanırsın arada baya fark var çünkü :)
canım işletme bütün iibf bölümlerini kapsayan bir bölüm ama kamu yönetimi kaymakamlık açısıdan daha kolaylık sağlıyormuş diye biliyorum.Sağlık yönetimininde devlette kadrosu yok ya da çok az diye duymuştum yinede araştır emin ol.Ben de işletme ve sağlık yönetimi arasında kalıp işletmeyi seçmiştim devlete atanması daha kolay diye.Bu zor stresli dönemde Allah yardımcın olsun.umarım hakkında hayırlı olan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?