- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
o zaman 13 sene diyelim bak tayyipten önceki ilk sene farkeden bişi oldumuışıga doğru yürü
mö örnek verseydiniz o zaman orantı olurdu belki 50-60 sene çok yakın bi zaman
aman mune görmesin
ceza yok ki
bi yerde yorumuna denk geldim banlarım diye
hayal mı gördüm ne psikolojimizi bozdu
nasıl kötü diyeyimki,dümeni bozulmasın diye oy veren sağcılarda var,pek çok nedenle oy veren var..kötü diyemem yani onu allah bilir..böyle düşünüyorsanız ne mutlu
akp size göre paso kötümü değil mi?
canım benimmmOhhhh ne ala, ceza yok deyip yazın bakalım, öyle sessizce gelecek ki banlar, ne zaman ne şekilde olacak anlayamadan gireceksiniz mapusa
Sanırım mapus çok kalabalık olacak, Kazen'e söyleyeyim oraya da tadilat yapsınlar, yatak eklenip havalandırmayı biraz küçültüp mapusa katmak gerekecek.
Mesajı almışsınızdır sanırım
gözlükleri tektın yine tebrikler,ben dedim halkıma çapulcu,ananıda al git diye sanki
o zaman 13 sene diyelim bak tayyipten önceki ilk sene farkeden bişi oldumu
valla onu söliyen ben olmadığımdan örnek verebilirsiniz....biz çare önerd
2005lerde 2002lerden tayyipin düşüncelerinden örnek verince ooo çok eskilerde kaldı üstünden çok zaman geçti denildi
o yüzden çok uzaga bakıp örnek vermeye gerek yok bu zihniyete
mapıs tek yataklı olmazsa kabul etmem muneOhhhh ne ala, ceza yok deyip yazın bakalım, öyle sessizce gelecek ki banlar, ne zaman ne şekilde olacak anlayamadan gireceksiniz mapusa
Sanırım mapus çok kalabalık olacak, Kazen'e söyleyeyim oraya da tadilat yapsınlar, yatak eklenip havalandırmayı biraz küçültüp mapusa katmak gerekecek.
yok ya değişen bir şey biz aynıyız ,gelirimiz aynı allah bu günümüzü aratmasın..hee iç savaş çıkarmı korkumuz yoktu o var şimdi..birde pkk ya duruşumuz sah bir keskinmiydi ne önceden2005lerde 2002lerden tayyipin düşüncelerinden örnek verince ooo çok eskilerde kaldı üstünden çok zaman geçti denildi
o yüzden çok uzaga bakıp örnek vermeye gerek yok bu zihniyete
valla onu söliyen ben olmadığımdan örnek verebilirsiniz....
resimden nefret ettim yeminle çekip çıkarıp koyuyorlar..kız bunlar yüzünden daha çok soğudummu nebiz zaten burda tayyipten önce böyledi tayyipten sonra şöyle oldu diye bişi savunmuyoruz
aksine savunanları anlamıyoruz mesele bu
bana göre ve bi çok kişiye gözle görülür elle tutulur bişi yok ortada 12 senedir
o yüzden bu kadar abartanlara lafımız
sen istediğin kadar bi kenara bırak ..... onlar ağacı otu çöpü bahane eder yine fitne fesata maruz kalırız.....sen yorma kafanı.....ne demiştik dik dur eğilme,(hala görmek istemeyenlere inat) bu millet seninle
Ohhhh ne ala, ceza yok deyip yazın bakalım, öyle sessizce gelecek ki banlar, ne zaman ne şekilde olacak anlayamadan gireceksiniz mapusa
dinsizden korkma imansızdan kork demişlerhe canım heee pembe gözlükler
neyse biz orta yol bulamayız zaten
bak ne diyor terk edeceğiz dik duracağz diyor
crpty ben sizin yüzünüzden daha çok seviyom kız
resimden nefret ettim yeminle çekip çıkarıp koyuyorlar..kız bunlar yüzünden daha çok soğudummu ne
Ohhhh ne ala, ceza yok deyip yazın bakalım, öyle sessizce gelecek ki banlar, ne zaman ne şekilde olacak anlayamadan gireceksiniz mapusa
biz rast gelmedik iyi hastanelere,bizim gittiklerimizde hemşireye soru sormaya korkuyosun..bakmadan teşhis koyan bile varfenalık geldi yeminlebugün aynı lafları elli defa tekrar ettirdiler her gelen ayno şeyi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?