Üçüncü havalimanının adı belli oldu

aman mune görmesin

bi yerde yorumuna denk geldim banlarım diye
hayal mı gördüm ne psikolojimizi bozdu

Ohhhh ne ala, ceza yok deyip yazın bakalım, öyle sessizce gelecek ki banlar, ne zaman ne şekilde olacak anlayamadan gireceksiniz mapusa
Sanırım mapus çok kalabalık olacak, Kazen'e söyleyeyim oraya da tadilat yapsınlar, yatak eklenip havalandırmayı biraz küçültüp mapusa katmak gerekecek.

Mesajı almışsınızdır sanırım

böyle düşünüyorsanız ne mutlu

akp size göre paso kötümü değil mi?
nasıl kötü diyeyimki,dümeni bozulmasın diye oy veren sağcılarda var,pek çok nedenle oy veren var..kötü diyemem yani onu allah bilir..

canım benimmm

kıyma bizeee

yada onlara kıy bana kıyma

biz çare önerd

2005lerde 2002lerden tayyipin düşüncelerinden örnek verince ooo çok eskilerde kaldı üstünden çok zaman geçti denildi
o yüzden çok uzaga bakıp örnek vermeye gerek yok bu zihniyete
valla onu söliyen ben olmadığımdan örnek verebilirsiniz....

mapıs tek yataklı olmazsa kabul etmem mune

2005lerde 2002lerden tayyipin düşüncelerinden örnek verince ooo çok eskilerde kaldı üstünden çok zaman geçti denildi
o yüzden çok uzaga bakıp örnek vermeye gerek yok bu zihniyete
yok ya değişen bir şey biz aynıyız ,gelirimiz aynı allah bu günümüzü aratmasın..hee iç savaş çıkarmı korkumuz yoktu o var şimdi..birde pkk ya duruşumuz sah bir keskinmiydi ne önceden

valla onu söliyen ben olmadığımdan örnek verebilirsiniz....

biz zaten burda tayyipten önce böyledi tayyipten sonra şöyle oldu diye bişi savunmuyoruz
aksine savunanları anlamıyoruz mesele bu
bana göre ve bi çok kişiye gözle görülür elle tutulur bişi yok ortada 12 senedir
o yüzden bu kadar abartanlara lafımız

resimden nefret ettim yeminle çekip çıkarıp koyuyorlar..kız bunlar yüzünden daha çok soğudummu ne

he canım heee pembe gözlükler

neyse biz orta yol bulamayız zaten

bak ne diyor terk edeceğiz dik duracağz diyor

crpty ben sizin yüzünüzden daha çok seviyom kız

mune bizi gözetliyor
hep diğer just kanıma girdiii benim bi suçum yok

mesaj alınmıştır ablacım

mune abla gelmeden bi haber edersin herhalde değil mi? hani ceza sistemi yürürlüğe kondu falan diye

bir de eski sitedeki ceza puanlarımız gitti değil mi

fenalık geldi yeminle bugün aynı lafları elli defa tekrar ettirdiler her gelen ayno şeyi söylüyor
biz rast gelmedik iyi hastanelere,bizim gittiklerimizde hemşireye soru sormaya korkuyosun..bakmadan teşhis koyan bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…