Merhaba, ben de yeni üyeyim burun+çene ucu birlikte ameliyat oldum. Yani sonuç acaba olmasa mıydım diye üzülüyorum. Kemer yoktu, burnum düz ve simetrik görünüyordu ama içerden sağa deviyeydi. Sadece boyut olarak büyüktü ve dolgundu veya çenem küçük olduğu için iyice göze batıyordu.
Burnum şu an daha küçük ama sağa kıvrık, nefes problemim devam ediyor ki doktor düzelteceğini söylemişti. Ben deviasyona hiç dokunmadığını düşünüyorum. 6. Ay kontrolüne gittiğimde çökükler vardı dolgu yaptı. Dolgu sadece 1 hafta durdu, hepsi gitti eskiye döndü.
Üstelik çenemde 7mm medpor var. Çene ucu çok çıkık, çenem köşeli ( ki benim çenem yuvarlak kibar bir çeneydi) hiç mimik yapmadığımda çok sırıtmıyor ama gülümsediğimde dudak çene arasından arkaya doğru koca bir kat yeri oluşuyor çok çirkin görünüyor.
Ameliyattan önce çenem küçük olsa da gülüşümü çok severdim şimdi gülerken saklamaya çalışacak kadar utandırıyor. Kontrolde sıkıntımı dile getirdim bir 6 ay daha bekle ödemlerin tamamen geçsin dedi. Ama çenem zaten son 1,5 aydır artık küçülmüyor. İmplantını çıkarttıran arkadaş şimdiki halinden memnun mu? Gıdıda sarkmaya sebep oldu mu? Ve bilen varsa lütfen aydınlatsın bu medporlar çeneye takılı haldeyken törpülenmiyor mu? Törpülemek için çıkarırken kırılma ihtimalleri var mı? Ben tamamen çıkartma değil ama küçültülüp şekillendirilmesini istiyorum. Daha doktorla bir revizyonun bana masrafı nedir bunu bile konuşamadım. Tutup ta o kaba küt implantı öylece taktığı için bana ilk kez ameliyat yapacakmış gibi fiyat çekerler mi dersiniz?