Üçüncü bebeği düşünen anneler, diğer iki çocuğumuzun yaşlarını paylaşalım mı?

normal kremler acısını bile almıyor öyle olunca bilirim bnmde çamaşır suyu sabum öyle yapıo(( bepantane krem kullanıyorum ben öyle olunca birebir gelio valla o şuan mevcut değilse vasaline bunların dışındaki kremler kimyasal çk yoğn içerdiğinden hiç işe yaramıyor

maşallahı varmışş prensesimizin bgün bnm yeğene benzio cadııı bizimki de bir fena sorma gitsin ama tatlılığı dünyaya bedel yarn ablama gideceğim misafirleri varmışş bende bgün ona takviye hamurişleriyle uğraştım..dönüşte yeğenimi alıcam bende haftasonunu onunla geçirmek istiyorum

şimdi seni çok yordu ya cadımız annesi git bak uyurken o masumiyette herşeyi unutuyor insan :)

Kız keşke yakın olsaydın ne iyi anlaşırdık seninle, çok zaman olmadı tanışalı ama çok sevdim seni, kendime çok benzettim, çok uzaksın ama be canım

Canım zaten öpüştük koklaştık öyle uyuttum, ne kadar kızgın olursam olayım, sadece kızım için geçerli değil bu, değer verdiğim kimsenin bana dargın uyumasına izin vermem, hayat bu sabaha kim öle kim kala, asla küs uyumam, bana küs uyunmasına da dayanamam :)

Kız keşke yakın olsaydın ne iyi anlaşırdık seninle, çok zaman olmadı tanışalı ama çok sevdim seni, kendime çok benzettim, çok uzaksın ama be canım

keşke canım ya bugün benimde aklımdan geçmedi değilll (( ne iyi olurdu valla:) bende aynı duygular içerisindeyim karakterlerimiz eşleşti birbirine gibi zaten hep böyle olur candan yürekten anlaştığın insanlarla hep aranda mesafe vardır((

sevmediğin ot yanında biter hesabı bizimde öyle oluyor sanki

Napalım kısmet, artık böyle idare edeceğiz bizde, benim ailemden kimse yok burda, gerçi eşimin ailesi de gerçekten kendi ailem kadar candan insanlar ama ne biliym insan özlüyor sanki annesini, kardeşini, babasını. Seninkiler yanındalar galiba değil mi?

senin ailen nerde canım? bu arada ne kadar şanslısın eşinin ailesi konusunda

malesef ben o kadar şanslı değilim allahtan kv ist da pek fazla görüşmeyiz.. nedense evlendik evleneli beni hiç içine sindiremedi sewmiyor :)) çok ta umrumda ya neyse

benim bir tek annem var babam rahmetlii anneciğimde yanımda başımın tacı bnm:) ablam var bitekk o da 15 km var aramızda görüşmemiz hiç sıkıntı olmuyor şükür yoksa bn yeğenlerimi görmeden napardım

tatillerde gidiyorsundur ailenin yanına muhtemelen o zamanları iyi değerlendirirsin sende cnm biliyorum zor ama

Evet canım gerçekten çoook şanslıyım kayın aile konusunda. Kayınvalidem annem gibi, kayınbabam bazen babamdan da öte ilgili, görümcelerim zaten çok tatlı, örümceklerim derim onlara :), bir tek kaynımla pek anlaşamayız, onunda eşinden dolayı, eltim hiç öyle anlaşılacak bi tip değil malesef

Benim annem ve babam Gaziantep'te, kız kardeşim Şanlıurfa'da, bir de ablam var İstanbul'da ama malesef sözde abla, evlendiğimden beri görüşmedik Eniştem pek hoşlandığım tiplerden değil, ablamı dakendisine benzetti evlendikten sonra Epey şey yaşandı tabi ama burda anlatılmaz Neyse depreştim yine ben :))) Sen doktora gitmedin halen değil mi???

özel konuları istersen msn den konuşabiliriz

benimde ablamla karakterlerimiz çok ayrıdır bnm ak dediğime o kara der erken yaşta evlendiği ve kültürlerimiz farklı olduğu için çoğu konuda çatışırızz amma ve lakin birbirimizi görmedende yapamıyoruz ne olursak olalım bir yabancı giibi olamıyoruz

ahhh o eltiler niye sewilmez ama hep böyle olur ablamdan bilirim
bnm yok sayılır zira eşimde abisiyle çok seneler önce küsüşmüşler asla da görüşmüyorlar

keşke ablanla görüşüyor olsaydınız görüşme ihtimalimiz artardı

ben daha dr agitmedim canım bu akşam annemde çok kızdı niye gitmiyorsun diye ama korkuyorum sanki kötü bişey var gibime gelio

duymak istemiyorum ben kötü şeyler

ama yok ya yrn işim var p.tesi yoğun olur önümüzdeki haftaiçi bi güne sığdıracağım muhakkak inşallah

Canım hiç korkma kötü bişey yok, ben eminim, git sen doktora. birsürü tanıdığım var aylarca adet görmeyen, hormonsal bir durumdur. Msn'imi özelden yazayım canım ekle sen, hatta face'imi de yazayım arkadaşlık gönder.

adres doğru mu bulmuşum canıııımmm hele cvp ver elin kadınını eklemiş olmayım

İnan bana ne olduğunu bilmiyorum... Bana sorun sundan kaynaklanıyor deseler anlicam ama nerdeeee... Her acile gittiğimde kanamayla ne ilaç veriyorlar nede birşey git yat ya düşer yada kalır diyorlar... Drlar ilgisiz yada birşey bilmiyorlar... Sadece riskin var diyorlar... Eve gönderiyorlar...sen rahim anomali olduğunu nasıl öğrendin nasıl teşhis koydular.... Allahın izniyle yazın türkiye geldiğimde iyi bir dr gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum ne gibi testler yapmak lazım... Ama ben internetten arastirdigim kadarıyla anormal rahimden supeleniyorum yoksa bu kanamalar durduk yere olmaz... Senin kanamalarin nasıldı anlatabilirmisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…