ben cocuklugumdan beri neler cektim ve cekiyorum bu ucuktan bi Allahim bilir
( annemde de var,dogum esnasinda vucut direncim zayif olmus ki bana da bulasmis..ama kardesimde yok cok sukur.
onceleri yilda 2 kere,3 kere tekrarlardi ama son zamanlarda sik sik cikar oldu.gitmedigim doktor kalmadi.
ocak ayinda doktora gittim,bana vucut direncini artiracak olan iyne ve ilac yazdi.ondan sonra 6-7 ay kadar hic cikmadi.ama gel gor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
dugunume 2 hafta kala stresten,yorgunlukdan agzimin kenarlarini ucuklar zabtteti.ve dugunumde bende ucuk vardi,makyajla kapattilar cok sukur.tam 15 gun surdu iyilesmesi.oysa zoviraks da surdum,hapini da ictim fayda etmedi.
simdi dugunden sonra da 3 aydir her ay tekrarliyor.bu gun de yeni yeni ciktigini farkettim,hemen sicak kasik bastim uzerine,aseton da koydum.bakalim fayda edecek mi...
ayrica onceleri ucugum en fazla 7 gune kaybolurdu ama simdi iyilesmesi 2 haftayi buluyor.
ilginc bisey de var ki,agustos ortasi yani 15-20 gun once ozon terapiyi bitirdim,aslinda cikmamasi lazim...
kan tahlilinde seviyesi dusuk ama ucukluyor iste...
her tedavi yonunu denedim,fayda etmedi,zaten edemez de,cunku,sinirlerin uzerinde kendine yer etmis bi virus asla vucuttan atilamazmis,sadece seviyesi kontrol altinda tutulmali.
herpes biraz da bende psikolojik.ne zaman onun hakkinda konussam,bana ucukdan bisey sorsalar,ya da aklima gelse mutlaka sabahsi gun ucuk cikar.dun de konusmusdum bi arkadasla ucuktan,,,,ondan oldu kesin:))
doktorum ben herpes konusunda:))
simdi eczaneye gidip,eczaci arkadasimizin soledigi 2 saatde bi kullanilan tableti alicam,insallah burda bulurum....Allah kimseye gostermesin bu ucuk illetini....ucuklu birinin sizi hele hele de cocuklari opmesine asla izin vermeyiniz.ben hicbir zaman o halde kimseyi opmem,cocuklardan da uzak dururum.neyse....cok uzun oldugunun farkindayim ama napiyim,cok doluyum bu konuda:)))