Uçuk

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Sürekli uçuk çıkıyor bıktım artık. Büyük büyük uçuklar. Dün burnumda (ilk defa çıktı burnumda) dudağımda yine çıktı. Canım çok acıyo ve görünüşleri de çok kötü. Krem falan sürdüm ama ne fayda. Yarın doktora gideyim diyorum. Hangi bölüme gitmem gerek?

22 yaşındayım bende daha bir kere çıktı ve 2 hafta geçmedi bi'de öyle bi'şişmişti ki babamlar bile doktora git demişlerdi
Ben cildiyeye gitmiştim verdiği kremle de kısa sürede kurumuştu. Sen yine de emin olmak için numara vs alırken danışma kısmına sor tabii sürekli çıkıyorsa vitamin eksikliği vs vardır:44:
Çok geçmiş olsun:26:

benim bayramdan önce baya kocaman uçuğum çıkmıştı. adet geciktirici kullanmıştım hormanlarımı değiştirdiği için uçuk da yaptı.

ve ben geçsin diye hep krem kullandım, kortizollu bir krem söyledi komşumuz onu kullandım ama iz kaldı şimdi dudadğımın üstünde ve 2 ay oluyor nerdeyse hala kırmızılık duruyor iz kaldı :18:

Oriflame in bi kremi var tender care çok güzel uçuklar için minicik bi kavanoz ama çok etkili ama yinede bi doktora görünmende fayda var ama vücudun dışarya atması çok iyi diye biliyorum stresten çıkıyor olabilir.

kızlar şuan bıyık kısmım komple uçuk doktora gittim aklovil die bi iilaç verdi ve şunları ekledi uçuk bir kere girdimi vucuda birdaha çıkmayan bir virüsmüş vucudu dirençsiz buldğu vakit aynı yerlerden hep çıkarmış bende senelerdir yılda 3 -4 kez uçuk çıkarıorum aynı yerden ve bu seferki yılın patlaması oldu yok böle bişi

Canim gecmis olsun oncelikle.Ne hissettigini cok iyi anliyorum.Bende surekli ucuk cikaran biriydim..Bir sene oncesine kadar..Biri gecmeden digeri basliyordu..Cildiyeye gittim..Doktor Valtrex diye bi ilac verdi ondan sonra surekli ucuk cikarmadim bida.Sadece bir kez cikardim o da cok hasta olmustum; bagisiklik sistemim zayif dusmustu..Oncelikle bir doktora git..Sonra yaninda surekli bir ucuk kremi tasi..Ucuk cikmadan once sinyal verio zaten karincalanma hissettigin sirada krem sur hemen..Ucugunu fazla elleme..Kan tahlili yaptir..Belki vitamin eksikligin vardir..Uyku duzenine de dikkat et..
Bu arada KK daki ilk mesajimi yaziyorum vatana millete hayrli olsun Klavyemde Turkce karakterler olmadigi icin bazi harfleri kullanamiyorum artik idare edin.

geçmiş olsun uçuk çok acır ya bilmemmi..geçen sene bende nohut büyüklüğü çıktı resmen yanağım şişti...üzerine 3-4 gün aralıklarla tuz sürdüm çokm acıdı yandı ama hızla küçülüp ufaldı kauboldu...dahiliye dr bi git sen ilkel yöntem deneme çok yanıyo...

İyi akşamlar arkadaslar uçuk çıktı diye basite alıpta sakın umursamazlık yapmayın .
Sizlere en yakın arkadasımın babasının başına gelen bi olayı anlatacağım bundan 6 ay önce dudağında uçuk çıkıyo ve beynine giden damarlara zarar veriyor ve bilinç kaybı yaşadı uzun bi süre yoğun bakımda yattı ölümden döndü ölüme bile neden olabiliyormuş şu anda yaşıyor ama bilinç kaybı devam ediyor eskiye dair hiçbişeyi hatırlamıyor ve hatırlayamadğım bi kaç sorun daha atlattı bu dönemde lütfen önemseyin ve bi dra görünün geçmiş olsun.

kesinlikle katılıyorum.....

Aaaa ciddimiçok şaşırdım
bendede 3 gündür dudağımda kocaman 2 uçuk çıktı çok acıyor bugün kanadıda ama bende senede birkaç kez çıkar aylarca iz kalır geçen doktora sordum çıktıktan sonra birşey yapamayız dedi ne yapacağım şaşırdım kaldım
peki uçuk çıkınca ne yapmalıyız bu konuyla ilgili bilginiz varmı

Canım benim eğer çok çıkıyosa dr a gidip mutlaka durumu anlatıp kontrol ettirmek lazım amann altı üstü bi uçuk demeyelim diyorum ya yani bu adamın hiç bir hastalığı yok sağlıklı bir adam dudağında çıkan bir uçuk mahvetti adamı yaşadıklarını burda bi yazsam roman olur onun için ihmal etmeyelim lütfen.
Uçuk çıkınca ne yapılabilir kısmına gelince inan bende bilmiyorum ben bi krem kullanıyodum çok etkili ama uzun zamandır çıkmıyo eğer yine çıkmaya devam ederse bende kontrole gideceğim.Ha bu arada arkadasımı bi arayıp sorayım belki onun bilgisi vardır burdada paylaşırım varsa seve seve.

Canım çok sağol senin yorumunu iyikide gördüm tamda üzerine denk geldi
arkadaşını arayıp sorsan neler yapılması gerekir bizlerle paylaşsan çok makbule geçer tekrardan teşekkürler

Canım çok sağol senin yorumunu iyikide gördüm tamda üzerine denk geldi
arkadaşını arayıp sorsan neler yapılması gerekir bizlerle paylaşsan çok makbule geçer tekrardan teşekkürler

Tabiki canım eğer size bi yardımım dokunursa ne mutlu bana bende kk sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki teşekkürler bizi böyle bir araya getiren kk.

İzmi kalıyo canım?Elini sakın değme,oynama uçukla ben kullandığım kremi yazayım tavsiye ederim dilerseniz eczaneden alıp kullanabilirsiniz çok çabuk etkisi oluyor

2 ay oldu nerdeyse. bayrama kadar geçsin diye, kim ne tavsiye etti ise sürdüm ben. 2 tane kocaman çıkmıştı. üst dudadığıma doğruydu biri . kortizonlu bir krem kullandım hemen geçirdi ama izi kaldı. kırmızılık şeklince ve 2 ay oldu geçmiyo

Son düzenleme:

Canım ya çok geçmiş olsun çok uzun sürmüş ama izine ne yapılabilir bi bakalım bende yazarım bulursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…