- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Sürekli uçuk çıkıyor bıktım artık. Büyük büyük uçuklar. Dün burnumda (ilk defa çıktı burnumda) dudağımda yine çıktı. Canım çok acıyo ve görünüşleri de çok kötü. Krem falan sürdüm ama ne fayda. Yarın doktora gideyim diyorum. Hangi bölüme gitmem gerek?
İyi akşamlar arkadaslar uçuk çıktı diye basite alıpta sakın umursamazlık yapmayın .
Sizlere en yakın arkadasımın babasının başına gelen bi olayı anlatacağım bundan 6 ay önce dudağında uçuk çıkıyo ve beynine giden damarlara zarar veriyor ve bilinç kaybı yaşadı uzun bi süre yoğun bakımda yattı ölümden döndü ölüme bile neden olabiliyormuş şu anda yaşıyor ama bilinç kaybı devam ediyor eskiye dair hiçbişeyi hatırlamıyor ve hatırlayamadğım bi kaç sorun daha atlattı bu dönemde lütfen önemseyin ve bi dra görünün geçmiş olsun.
İyi akşamlar arkadaslar uçuk çıktı diye basite alıpta sakın umursamazlık yapmayın .
Sizlere en yakın arkadasımın babasının başına gelen bi olayı anlatacağım bundan 6 ay önce dudağında uçuk çıkıyo ve beynine giden damarlara zarar veriyor ve bilinç kaybı yaşadı uzun bi süre yoğun bakımda yattı ölümden döndü ölüme bile neden olabiliyormuş şu anda yaşıyor ama bilinç kaybı devam ediyor eskiye dair hiçbişeyi hatırlamıyor ve hatırlayamadğım bi kaç sorun daha atlattı bu dönemde lütfen önemseyin ve bi dra görünün geçmiş olsun.
Aaaa ciddimiçok şaşırdım
bendede 3 gündür dudağımda kocaman 2 uçuk çıktı çok acıyor bugün kanadıda ama bende senede birkaç kez çıkar aylarca iz kalır geçen doktora sordum çıktıktan sonra birşey yapamayız dedi ne yapacağım şaşırdım kaldım
peki uçuk çıkınca ne yapmalıyız bu konuyla ilgili bilginiz varmı
Canım benim eğer çok çıkıyosa dr a gidip mutlaka durumu anlatıp kontrol ettirmek lazım amann altı üstü bi uçuk demeyelim diyorum ya yani bu adamın hiç bir hastalığı yok sağlıklı bir adam dudağında çıkan bir uçuk mahvetti adamı yaşadıklarını burda bi yazsam roman olur onun için ihmal etmeyelim lütfen.
Uçuk çıkınca ne yapılabilir kısmına gelince inan bende bilmiyorum ben bi krem kullanıyodum çok etkili ama uzun zamandır çıkmıyo eğer yine çıkmaya devam ederse bende kontrole gideceğim.Ha bu arada arkadasımı bi arayıp sorayım belki onun bilgisi vardır burdada paylaşırım varsa seve seve.
peki ya geçtikten sonra ki izi ne yapacaz
Canım çok sağol senin yorumunu iyikide gördüm tamda üzerine denk geldi
arkadaşını arayıp sorsan neler yapılması gerekir bizlerle paylaşsan çok makbule geçer tekrardan teşekkürler
İzmi kalıyo canım?Elini sakın değme,oynama uçukla ben kullandığım kremi yazayım tavsiye ederim dilerseniz eczaneden alıp kullanabilirsiniz çok çabuk etkisi oluyor
2 ay oldu nerdeyse. bayrama kadar geçsin diye, kim ne tavsiye etti ise sürdüm ben. 2 tane kocaman çıkmıştı. üst dudadığıma doğruydu biri . kortizollu bir krem kullandım hemen geçirdi ama izi kaldı. kırmızılık şeklince ve 2 ay oldu geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?