Uçuk sorunu

tşkler canım ama az mı ruj sürüyorum

içinde e vitamini bulunan rujlar var (hepsinde var diyolar ama yalan)onlardan sur uçuğunun üstüne pasteli öneribilirim sana

ben onu da kullandım ama ne yazık ki hiç çıkmadan önce kullanamadımm o yuzden işe yaramadı,

arkadsim ben bu ucuk iletinden cok cektim deneyimliyim sırnaşık şey bak simcuk ucuk yani herpes virusu vucuda girdiginde bir daha cikmaz bunye cesiyli nedenlerden dolayi yorgunluk bagisikliksiz vs gibi nedenlerden dolayi virus kendini tazeler{yani ucuk}eger sende surekli cikiyorsa cildiyeciye giceksin cunku bu kremle falan gecmez.ben ilac tedavisi uyguladim 6 ay surdu ama artik hic cikmiyor gecmis olsun arkadasim

Bir ara bende de çok çıkıyordu uçuk merhemler felan geçiyordu ama birgün doktor ilk çıktığı andan buz sürmemi söyledi bende öyle yaptım anında geçti hiçbir şeye gerek kalmadı artık çıkmaya başladığı an bunu yapıyorum çok faydası oluyo...sevgileryerimseniben

saol canımcım buzu hiç duymamıştım deniyecem artık.kk olmasa napardık bilmiyorum.burda bir çok şey öğrendim.YAŞASIN KADINLAR KULÜBÜ:)))))))

dsaha önce yazan biri oldumu bilmiyorum ama benim başımda böyle bi problem vardı cilt doktorum vectavır adlı bi krem bu uçuk oldugunuda günde 5 defa sürülebiliyo ve 10 günlük bi ilaç tedavisi verdivaltrex die bi ilaç..ama bi cilt doktoruna git tedavişsi olan bi hastalık sonuçta

ben de korkuyorum doktora gitmek.galiba siz en iyisini yapmışsınız tşklerrrr

buz deneyeceğim insallah bana da yarar çok tşkler canımyerimseniben

yüzümdeki sivilceler beni çok sinir ettiği için gül suyu almıştım ii gelir demişlerdi.ve kullanırken yine uçukkk çıktı sinir oldum yaa yüzümü sildikten sonra belki buna da ii gelir diye gül suyunu ona da sürdüm veeeeee
2 günde geçti arkadaşlar yaaaa
bu benim için mucize gibi birşeyyyyyyy

tatlım nasl bı tedavi uyguladnz ilacların isimlerini bana verebilr msn?yazn hıc yemk yıyemedim sanırım bagsklık sıstemım zayf dustu.butun yaz kasndım ve tamamen tedavı ettıremedıgım ıcın kac ay oldu ama bzn yıne cıkıyor ızlerı de bacaklarımda duruyor ztn.hangı doktora gttysem care bulamadı.sinir oldum.yardımcı olrsanz ck ck sevınırım.kurtarın benı bu hastalıktan....lutfenn...

bendede yılda 1 veya 2 kez uçuk çıkar. küçükken oynardım izi kaldı. bende boğazım ağrıdığında ateşim yükselince olur. bir kremi var onun geçenlerde bir doktor söylemişti hemen kurutuyormuş. sağlık karnesine felan yazılmıyor fiyatı 40-50 gibi bişeydi.
geçmiş olsun.
limonu bende duymuştum ama çözüm değil.
:1no2:

Bende uçuk abartmıyorum ayda bir çıkar.... bactroban isimli krem iyi geliyor hemen kurutuyor.
Daha 3 gün önce yşne çıkacağını hissettim ve bir arkadaşımdan duyduğum bir şeyi uyguladım. Uçuklu bölgeye pamukla aseton bastım ve inanamadım uçuk çıkmadı geri söndü gitti.:teytey::teytey:

uçuk için hangi bölüme hangi doktora gitmem gerekiyor bilmiyorum açıkcasıııı yardımcı olur musunuz

vallah bende uçuk değilde hep ağzımın kenarlarında kızarıklık oluşuyo ne kullandıysam geçiremedim offf

arkadaşlar uçuk bi virustür. virüsler metobolizma zayıfladığında kendilerini gösterirler ve üreyecek yer ararlar. en uygun yer ise epitel dokunun zayıf olduu dudaklar. ordaki hücreleri öldürürler ve bu şekilde oraya su toplanır. bunu engellemek için metobolizmanızı güçlü tutun. vitamini eksik etmeyin. üşümemeye dikkat edin. eğer uçuk çıkıyorsa asiviral krem kullanın. uçuk çıkmadan önce çkacağı yer kaşınmaya başlar. o anda sürün kremi.

uçuk çktığında ne yapmak yerine uçuğu çıkartmamaya çalışın bunun içinde metobolizmanızı güçlü tutun. iyi forumlar...

bende çok sık uçuk çıkar. buz yada sarımsak sürüyorum ilk kaşınmaya başladığında. artık hangisini bulursam o anda.. bir senedir bu şekilde idare ettim. sadece bir kez çıktı. o da gece çıkmış engel olamadım :)
sarımsak ve buzu tavsiye ederim bende..

bende daha bugün çktı çok sinir yaa sabah bi baktım dudağım acio durup dururken çıkmış. hoş senede 3 4 kez çıkmazsa olmuo o da ayrı. bana bi arkadaşım tavsiye etmişti zovirax die bi krem kullandım. büyümeden iyileştirio. kremimde bitti zaten dibini sürüorum resmen şuan. bence uçuğu sık çıkan alsın bundan benden söylemesi

bende yazın ve kışın dudaklarım kuruduğunda çıkar vectavir kullandım ben de hep ucuk cıktığında ve su falan toplamıyor tavsiye ederim pahalı değil 5-6 lira

bi dahaki sefer buzu deniyeceğim ama ilaç klanmayı pek sewmem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…