Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onu da kullandım ama ne yazık ki hiç çıkmadan önce kullanamadımm o yuzden işe yaramadı,
Bir ara bende de çok çıkıyordu uçuk merhemler felan geçiyordu ama birgün doktor ilk çıktığı andan buz sürmemi söyledi bende öyle yaptım anında geçti hiçbir şeye gerek kalmadı artık çıkmaya başladığı an bunu yapıyorum çok faydası oluyo...sevgileryerimsenibenbenim gibi uçukla başı dertte olanlarınız var mı
bende her zaman çıkıyor sanki o benim ayrılmaz bir parçam gibi olmuştu peki ne yapıyorsunuz
mesela ben çıktıktan sonra 1 diş sarımsağı soyup bıçakla biraz bölüp o sarımsakdan çıkan suyu sürüyorum işe yaradı 2 günde geçiriyor denemenizi tavsiye ederim
peki bana başka yöntemler tavsiye edebilecek var mı:uhm:
rica ederim hemşerim faydalı olduysam ne mutlu banayerimsenibena.s.saol canımcım buzu hiç duymamıştım deniyecem artık.kk olmasa napardık bilmiyorum.burda bir çok şey öğrendim.YAŞASIN KADINLAR KULÜBÜ:)))))))
arkadsim ben bu ucuk iletinden cok cektim deneyimliyim sırnaşık şey bak simcuk ucuk yani herpes virusu vucuda girdiginde bir daha cikmaz bunye cesiyli nedenlerden dolayi yorgunluk bagisikliksiz vs gibi nedenlerden dolayi virus kendini tazeler{yani ucuk}eger sende surekli cikiyorsa cildiyeciye giceksin cunku bu kremle falan gecmez.ben ilac tedavisi uyguladim 6 ay surdu ama artik hic cikmiyor gecmis olsun arkadasim
Bir ara bende de çok çıkıyordu uçuk merhemler felan geçiyordu ama birgün doktor ilk çıktığı andan buz sürmemi söyledi bende öyle yaptım anında geçti hiçbir şeye gerek kalmadı artık çıkmaya başladığı an bunu yapıyorum çok faydası oluyo...sevgileryerimseniben
arkadsim ben bu ucuk iletinden cok cektim deneyimliyim sırnaşık şey bak simcuk ucuk yani herpes virusu vucuda girdiginde bir daha cikmaz bunye cesiyli nedenlerden dolayi yorgunluk bagisikliksiz vs gibi nedenlerden dolayi virus kendini tazeler{yani ucuk}eger sende surekli cikiyorsa cildiyeciye giceksin cunku bu kremle falan gecmez.ben ilac tedavisi uyguladim 6 ay surdu ama artik hic cikmiyor gecmis olsun arkadasim
uçuk için hangi bölüme hangi doktora gitmem gerekiyor bilmiyorum açıkcasıııı yardımcı olur musunuz