Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar sorunum çok uzun süreden beri kalan uçuk izlerini yokedememem.....yani bu izleri nasıl yok edebilirim....
PEKİİ ARKADASLAR BU UÇUK İZİNİ GİDERECEK HERHANGİ BİR KREM YOK MUU??? YAA HERŞEYE ÇARE VARKEN NEDEN BU UÇUĞA Bİ ÇÖZÜM YOKK....UÇUK İZLERİNE Bİ ÇÖZÜM OLMALI ..YOK MU ŞU FORUMDA BİLİR KİŞİ ...:1no2:
canım ben senelerce uğraştım uçuk ile doğal olarak izleri ile de HAMETAN ve BACTROBAN diye iki krem var onları alıyorsun birini gündüz birini gece kalın bi tabaka halinde sürüyorsun yerlerine ve sen elinle falan yedirmiyorsun cilt kendi emiyor bi süre sonra izler geçiyoropuyorumnanaktan
ayrıca çok şükür 2-3 senedir yok bende hemen tedavisini de söyleyeyim İMUNEX isimli bi ilaç satılıyor ben 6 ay kullandım ondan sonra komple geçti :sm_cool:
buldun mu uçuk izlerini geçiren bir ilaç 2 senedir bende bıyık bölgemde varya bu uçuk izine kesin olark iyi gelen bişi yokmuu yaa dnenmiş yada denenmemiş ama bilinen bişi kmse tam bişi yazmamış doğal tarifler yada bi leke ilacı faln bilen biri yokmuuu??? siwilce izlerine çare warda bu uçuga neden yokkk=(((( birii yardımm etsinnnn lutfenn...
merhaba çok eski bir konu ama umarım ulaşabilirim sana benimde bıyık bölgemde uçuk izi var 2 senedir sen geçirebildin mi bana yardım eder misincanım o dediğin kremleri aldım ..hangisini gece ;hangisi gündüz sürcem..kaydirigubbakcemile5