Uçuk ilacı aldım nasıl kullanılıyor bu

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
şuanda 2 tane uçuğa sahibim:KK70:beni en sonu jiletlettirecekler bu ne nya her ay 2.3 tane cıkıo limangodan aldım .
şunu kullalnmayı bilen varsa anlatsın ya etiket cıktı poşetten yapıştırıyorum mavi bir bant yapışıyor şeffaf bant yok ortada

Eki Görüntüle 330524

daha onceden cok ucuk cıkan bırı olarak bagısıklık sıstemını güçlendiren ve cıkmaısnı önleyen ımmuneks adlı hapı onerırım:KK34:

bunu bilmiyorum da uçuklar için bitkisel birşey biliyorum
arkadaşımda da her ay çıkardı
vücudun içinden kaynaklanan bir enfeksiyon neden oluyormuş
adını sorayım da ben eczeneye bi sor kullan
hiç çekme boş yere zor geçiyor izi kalıyor
benimde normalde hiç çıkmaz burnumda çıktı izi kaldı gitmiyor :/

yengemde vardı bızım ılacı eczaneden almıstı o ucuk olan kısma suruyordu bant felanda yoktu o gecırdı bıdaha olmadı ılacın recetesı yok baksananız yazar önerılen bı kulanım seklı vardır heralde

arkadaşlar buldum birine bi hayrı dokunsun bari . mavi bantın altında imiş ben çöpe atmışım nerdeyse şeffafya gormemişim:KK70:

Canim ben bunu ilk kez goruyorum faydasini gorursen yaz lutfen, bendede cok sık cikar ucuk ben asiviralin hapinikullaniyorum doktor verdi bende merhem krem tarzi ilaclar yayilma yapiyor. Buarada bende resmen dudak kalmadi ucuk izlerinden :s onlar icinde evigen ampul ile bephantene karisimi suruyorum izleri hafifletiyor daha etkili yontemler biliyorsaniz hepsini deneyeblirm :)))) buarada cok gecmis olsun

Canim ben bunu ilk kez goruyorum faydasini gorursen yaz lutfen, bendede cok sık cikar ucuk ben asiviralin hapinikullaniyorum doktor verdi bende merhem krem tarzi ilaclar yayilma yapiyor. Buarada bende resmen dudak kalmadi ucuk izlerinden :s onlar icinde evigen ampul ile bephantene karisimi suruyorum izleri hafifletiyor daha etkili yontemler biliyorsaniz hepsini deneyeblirm :)))) buarada cok gecmis olsun

yarın dışarı cıkacağım ustune rujda surulur diyo rujda surmeyi denicem dışarı cıkarken takarım bakalım hakkaten iy gelecekmi ama acayip parlıo parıl parıl bant yaa

Bu kullandığını bant uçuk ilacı değil ki uçuk kremi kullanmalısınız..sadece bu bant rujunuzu daha rahat sürebilmeniz için ve uçuğun kabuk olduğunda kanamasını kaşınmasını ve kızarmasını engelliyor...

ikitane ilaç almıştım
birisi uçuk birisi aft
aynı marka
aft ıcın olanı yaranın direk altına geçiyor aspirin gibi. harika bir gecede iyi leşiyor nerdeyse hemen kapanıyor
ama bu yarabandı gibi olan uçuk için olanı yaranın ustune bastırdıgınızda yapıştırdıgınızda bir süre sonra yarayı patlatıyor
iyimi kötümü bilemedim ama sadece daha şeffaf daha temiz bir görüntü sağlıyor.

$ysserdaroglu_132649732428.jpg
''Tender care '' isimli balmumu özlü krem, uçuklara iyi geliyor. Oriflame kozmetik ürünü...

Minik mucizevi kremler...

X