benımde her ya bırkere ucuk cıkar dudagımda cok streslı bır ınsan oldugumdan ayrılmaz ucuklar benden ama usta oldum artık bu konuda yenı yenı cıktıgını farkettıgınız anda aseton surun ucuk uzerıne hemen kurutuyo zaten cıkmıyo buyumuyo oyle kucucuk kalıyo asıvıral dıye bır krem var on numara krem asetondan sonra onu duzenlı uygulayın 3 lıra bırsey zaten eczanelerden temın edebılırsınız ama sayet gec kaldıysanız ve baloncukları olusmussa tahta yada metal kasıgı ateste ısıtıp anlık ucugun ustune bastırıyorsunuz o ara cıt dıye bır ses gelıyo kasınıyo bırazcıkta canınız acıyo gıbı oluyo sonra patlıyo hemen suyu akıyo falan pecetenız yanınızda olsun bunu bezle yapan arkadaslarımda vardı yurtta kalırken cok sasırmıstım ılk gordugumde ne yapıyorsunuz dedımde ucugu korkutuyorum dıye cevaplar almıstım sasırtıcı ama etkılı bezı cakmakla ısıtıp ucugun ıstıne basıyorlardı hemnde etkısını gosterıyordu zaten dırek kuruyo kabuk baglıyo oda ıkı gune gecıyordu normalde ucuk zaetn 1haftadan asagı sonmez sımdıden gecmıs olsun cok ıllet bırsey ucuk ya hepte en ıstenmedık anlarda cıkar zaten benıde hep ıs gorusmelerıne cagırdıklarında cıkardı sınır olurdum