Dudak Makyajı Uçuk için acil çözüm??

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
benımde her ya bırkere ucuk cıkar dudagımda cok streslı bır ınsan oldugumdan ayrılmaz ucuklar benden :KK70: ama usta oldum artık bu konuda yenı yenı cıktıgını farkettıgınız anda aseton surun ucuk uzerıne hemen kurutuyo zaten cıkmıyo buyumuyo oyle kucucuk kalıyo asıvıral dıye bır krem var on numara krem asetondan sonra onu duzenlı uygulayın 3 lıra bırsey zaten eczanelerden temın edebılırsınız ama sayet gec kaldıysanız ve baloncukları olusmussa tahta yada metal kasıgı ateste ısıtıp anlık ucugun ustune bastırıyorsunuz o ara cıt dıye bır ses gelıyo kasınıyo bırazcıkta canınız acıyo gıbı oluyo sonra patlıyo hemen suyu akıyo falan pecetenız yanınızda olsun bunu bezle yapan arkadaslarımda vardı yurtta kalırken cok sasırmıstım ılk gordugumde ne yapıyorsunuz dedımde ucugu korkutuyorum dıye cevaplar almıstım sasırtıcı ama etkılı bezı cakmakla ısıtıp ucugun ıstıne basıyorlardı hemnde etkısını gosterıyordu zaten dırek kuruyo kabuk baglıyo oda ıkı gune gecıyordu normalde ucuk zaetn 1haftadan asagı sonmez sımdıden gecmıs olsun cok ıllet bırsey ucuk ya hepte en ıstenmedık anlarda cıkar zaten benıde hep ıs gorusmelerıne cagırdıklarında cıkardı sınır olurdum

uçuk için uzman bir hekimle görüştüğümde. çinko eksikliğinin yada iç ateşin dışarı vurması olduğunu belirtmişti.

ucugun cıkacagnı hissetginz an bi pamuga aseton dökün ve üstüne bastırın biraz yakıyo ama dayanın.ucugun cıkmadgnı göreceksnz :KK66:

uçuk bendede çok çıkar arkadaşında dediği gibi olmadık zamanlarda çıkıyor mesela düğünümden 3 -4 gün önce çıkmıştı bende de.neyseki makyajla kapatmıştık biraz:) aslında bildiğim kadarula uçuk bir virüstür.yani bazı insanlarda hiç bazılarında hep çıkar virüs vücuda girdimi artık onla yaşıyorsun senede birkaç kez oluyor maalesef.ne zaman vücut yorgun düşse geliveriyor meret.

Selam Arkadaslar. Benim artik ucuk problemimi yok:))) Nerdeyse ayda bir cikardi. Biraz sIkIlsam, ateslensem (kendimce buldugum nedenler) aninda ucuk cikardi. Hersey denedim. Zovirax, tahta kasik, sarimsak hatta dis macunu...

Evet cozume geleyim; BIBERIYE YAGI arkadaslar kesin cozum... Cikacagini hissettiginiz anda 1-2 damla surun. Iki defa yaptim ve artik hic ucuk cikmiyor... Mucizevi... Sevgiler...

forever markalı lip stick var bi dudak balmı. onunla cok cabuk geciyor hemnde su toplamadan kesinlikle alın kullanın derim :KK34:

kızlar, ben de sürekli uçuk çıkaran tayfadanım. bunlardan illallah ettiğim için okuyanları bilgilendirmek benim için farz :KK53:
uçuğun kafasını ezebilmek için, o kaşındığı ilk dönem var ya, işte o anı fark etmeniz lazım. çünkü piyasadaki ilaçlar dahi ilk 24 saatte iyi gelir.
şimdi eğer ki yakaladınız, en pratik yöntem hemen oraya buz koymaktır, hain virüsler soğukta etkisiz hale gelirler çünkü :KK34:
ama eğer bi virüs kreminiz varsa -ben vectavir öneriyorum- yine kaşıntı döneminde hemen sürün, ertesi güne bişeycik kalmaz.
oldu ki yakalayamadınız ve bi kalktınız ki uçuk pırtlamış bile, işte o zaman yapılacak tek şey, başka yerlere sıçramasını önlemek ne yazık ki. uçuk kreminizi sürmekten başka çare yok. aynı gün içinde o kremler uçuğun içini kurutuyorlar zaten, o zaman alın thiocilline mi olur bephantene mi olur, bi açık yara kreminizi sürün, bikaç güne toparlanacaktır. geçmiş olsun :KK3:

te$ekkür ederim, ama ben idrarimi sürdm ve iki günde gitti :) normalde bende en az bir hafta sürer ama inanilmaz yaa.. tavsiyem olur :KK66:

Allah akıl fikir versin size :/ Yakında dışkınızı sürerseniz hiç şaşırmam .

Arkadaşlar başka krem önerisinde bulacak olan var mı :KK50:

Yazan oldu mu bilmiyorum ama vectavir de uçuk konusunda baya iyi. Bir de tv de bir programda sarımsağın iyi geldiğini duymuştum. Sarımsak 2 ye bölünüp ortaya çıkan sıvısı sürülürse 2 gün içinde geçiyormuş. Ama bunu denemedim denemek isteyenler olursa diye yazdım :)

Uçukların,arpacıkların üzerine sarımsak sürmenizi tavsiye ederim...Sarımsak tanesini kesip ara ara pansuman yapar gibi değdirin..Biraz yakacak gerçi ama sarımsak çok iyi bir mikrop öldürücüdür...2 bilemedin 3 günde uçuğunuz geçer,kabuk bağlamaya başlar....:KK34: Bunu günde 7-8 kez tekrarlayın.............

Sarımsağın bu özelliğini araştırın isterseniz.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarmısak iyi gelmedi bana :KK43: ağlayacağım resmen ya :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: berbat bir görüntü .

bende 2-3 ayda bi çıkar

pörtlediğini anladığım anda zovirax kullanıyorum. büyümesini ve içinin su toplamasını önlüyo.uçuk kremi zaten

Çok yakar ama iyi gelir..Acısı ağlatır evet,o doğru..Ama çok iyi bir mikrop öldürücüdür...

Acısı için değil görüntüsü için demiştim :KK43: metal kaşığı ısıtıp ,üstüne tuttum arkasınada sarmısak sürdüm .
Dünden beri 10 kez böyle yapmışdır .

Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda uçuk çıkarmış .

zovirax kaç para ki :KK43:

Son düzenleme:
Acısı için değil görüntüsü için demiştim :KK43: metal kaşığı ısıtıp ,üstüne tuttum arkasınada sarmısak sürdüm .

Ben kaşık falan ısıtmadan direk sürüyorum sarımsağı...Çok yakıyor..Hani şöyle kesit olarak ...Ama 2 günde falan geçmeye başlıyor..Ben de çok ateşlenirsem hemen uçuk çıkıyor..Maximanın kremini de deneyebilirsin canım..

10,52 tl imiş canım...

cnm ben şöle yaparım
çıkcaını hissettiğim an bi tane buzu eriyene kadar basarım üstüne
benımde sıcak kaşık daha beter yapar büyütür çoğaltır mesela
ama büyüdükten soonra pek faydası olmuo ama yinede zovirax iidir:nazar:

Arkadaşlar sözüm var cmrt ve dudağım uçukladı. Burnuma sıçradı :KK43:( Eczane vectavir verdi. Birde fucidin antibiyotik krem verdi. Arada teramisin kremde sürüyorum. Daha iyi etkili bir tavsiyeniz var mı?

X