Canım beşiğin en son fiyatı ne olur ve hangi şehirdesin? Birde bebeğinde ne kadar süre kullandın
Peki kargo konusunda ne düşünüyorsun? o da mı bize ait :) henüz bebeğim çok yeni ama bu beşikleri sevdiğim için araştırmalara başladım bende..canm 275e bırakırım eger ciddi alıcıysan ankarada oturuyoruz bebeğim 7 aylık suan ama son iki aydır yanımda yattıgı için satmak istiyorum yoksa yaşına kadar kullanılabilir
Peki kargo konusunda ne düşünüyorsun? o da mı bize ait :) henüz bebeğim çok yeni ama bu beşikleri sevdiğim için araştırmalara başladım bende..
Heheh evet canım henüz çok çok miniğiz :)kıyamam 6 haftalıkmııbende senin gibi başladım ama sıpalar bizim hayallere uyupta kullanayım demiyorlar işte canm araştır inan sıfırını 580e aldım boyasız olsun zararsız olsun diye diye o yüzden kargosu alıcıdan olacak mecbur anlaşmalı kargomuz var veya otobüse veririz o zaMAN daha az tutar sanıyorum eğer uzakta değilsen
Heheh evet canım henüz çok çok miniğiz :)
Ankara'ya yakınız, peki hangi semttesiniz elden almamız mümkün olabilir mi özele de atabilirsiniz bunun cevabını...
Tamam canım teşekkür ederim eğer olursa elden alabilirim:)yok canm yazamamışım senin profilin özel mesajlara kapalı yenimahallede oturuyoruz biz
Tamam canım teşekkür ederim eğer olursa elden alabilirim:)
eğer satılmazsa ben sana dönüş yaparım olur mu?
tamam canm haber verirsin o zaman alabilirsin elden görüşürüz
Birde örtüsü yatağı falan dahil değil mi? Çok soru soruyorum ama :)