- 30 Ocak 2019
- 12
- 9
-
- Konu Sahibi Akrepburcukadini
İstanbulNe güzel başarılar dilerim.. hangi şehir?
İstanbulhangi şehir? :)
Merhaba arkadaşlar yeni evlenecek çiftlere bir katkı da benden olsun düğün yapacak çiftlere nişan yapacak çiftlere veya eşi ile fotograf çektirememiş çiftlere ücretsiz çekim yapabilirim fotografçılık mezunuyum ve kendime portfolyo oluşturma amaçlı ücretsiz fotograflarınızı çekebilirim :)
[/QUO
31 ağustos da sunnet düğümüz var. Yardımcı olurmusunuz.
Size özel mesaj olarak gönderdim detayları :)merhaba ben kocaeli çayırovada oturuyorum istanbula çok yakınım düğünde fotoğraf çekimi yaptırdık ama bir sürü aksilik yaşadık (gerek kuaför,gerek gelinlikci gerekse fotağrafçı) o yüzden albümü hiç beğenmediğimden tekrar çekim yaptırmak istiyorum nerde çekiyosunuz veya nasıl anlaşırız
Canım hangi şehirdesin? var mı instagram hesabın falan baksak?Merhaba arkadaşlar yeni evlenecek çiftlere bir katkı da benden olsun düğün yapacak çiftlere nişan yapacak çiftlere veya eşi ile fotograf çektirememiş çiftlere ücretsiz çekim yapabilirim fotografçılık mezunuyum ve kendime portfolyo oluşturma amaçlı ücretsiz fotograflarınızı çekebilirim :)
Aysesozerphotography instagram adresim :)Canım hangi şehirdesin? var mı instagram hesabın falan baksak?
ayy kaç kere istanbul demişsin ama kör ben görmemişim