- 2 Mart 2016
- 29
- 4
-
- Konu Sahibi fotograftutkudur
Albüm vs tamamen ücretsiz mi? Bebek fotoğrafları için
Evet sizinle görüşebilirizYok mu isteyen ??
Malesef bunun icin ucretsiz olarak yapiyorum fakat anı yakalayabilirimDaha önce hiç Çekim yaptınız mı doğuma girip
Evet sizinle görüşebiliriz
Daha önce hiç Çekim yaptınız mı doğuma girip
ankarada olsaydınız goruşmek isterdim gelirseniz ankaraya haberim olsun ne guzel ıyı nıyetli ınsanlar gormek...
Nerdesiniz İstanbul'da yanı benim normal doğum olucak inş takvimim 14 gün şuan ben sizi çağırınca gelebilicekmisiniz
Merhaba ben fotoğrafçılığa ilgi duyuyorum ve arkadaşlarım tarafından sürekli kişisel çekim için teklifler alıyorumfakat ben doğum bebek hamile ve çocuk fotoğrafı çekimine yönelmek istiyorum bir portfolyo oluşturmam ve deneyim açısından fotoğraf çekimini ücretsiz uygulayacağım.
Örneğin: aylık olduğuna dair mesela veya doğum veya hamileyken çekilmiş fotoğraflarınız olsun istiyorsanız İstanbuldayım çekim için ve sorular için bana ulaşın.
Not: fotoğraflar basılmış şekilde (basım ücreti dahil değildir) veya cd nin içinde teslim edilebilir.
merhabalar,
bizim böyle bir düşüncemiz var,
daha detaylı bilgi verebilir misiniz
Merhaba dogum zamaniniz onemli ogrenci oldugumdan. Tarihiniz belli ise yardimci olabilirim. Dogum esnasi, dogum sonrasi odada karsilasma anlarinizi fotograflayip mail veya cd yoluyla teslim gerceklestiriyoruz :)
doğum zamanımızı bilmiyoruz ki :) 40 hafta 19 nisanda bitiyor. ama doktor bugün 39 da da gelebileceğini söyledi. pozisyona girmiş çünkü :) anadolu yakası sizin için uygun mu peki?
Portfoy icin anlasmalarimi bir kac anne ile gerceklestirdim. Nisan ayi itibari ile ucretli cekim gerceklestiriyor olacgim, cok uygun fiyata sizlere cekim yapabilirim, cektigim fotograflari ornek olarak bu konuda gorebilirsiniz
ücret ne olacak ve örneklere nereden ulaşabilirim?