Ücretsiz dil kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
293
2
118
İstanbul
Bayanlarr müthiş bir site buldum.:lepi:Hangi dili isterseniz hepsi var.Çince ingilizce almanca arapça ne ararsanız..Her kuru 50 saat olarak ayarlanmış.Learn,review,write ve speaking bölümleri extra practice ve listen bölümleri var.Ben en çok speaking bölümüne bayılıyorum.Microfondan kayıt yapıyorsunuz ve sizin telefuzununuzu; öğrendiğiniz dili ana dil olarak konuşan kişiler değerlendiriyor ve yazı bölümünde yaptığınız yanlışları anlatıyorlar.Bu siteye üyelik tamamen ücretsiz.
Bir de puanlama sistemi mevcut haftanın öğrencisi seçiyorlar.Sesli chat yapma olanakları var.Daha ben de üye olalı 2 gün oldu ama neredeyse 1 kuru bitireceğim.O kadar güzel anlatılıyor ki pc başından kalkamaz oldumyerimseniben
Language Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free!

öncelikle çok teşekkürler ama free filan yazıo ama gerçekten nasıl ücretsiz olurki hemde o kadar dil var,ayrıca sen memnunda kalmışın ama ben şunu anlamadım "Microfondan kayıt yapıyorsunuz ve sizin telefuzununuzu" bunu biraz daha açarmısın.

açelyacım ben de şaşırmıştım hem bu kadar yararlı hem de ücretsiz diye.ama şöyle bir işleyişi var ki sitenin;; herkes birbirine yardım ediyor.Mesela sen Türkçe öğrenmeye çalışanların yanlışları hakkında yorum yazıyorsun onlarda senin( ingilizce öğreniyor ol mesela) senin eksiklerin veya yanlışların hakkında yorum yazıyorlar.Telaffuz a gelince bir paragraf veriliyor ve sen onu mikrofana okuyup kaydediyorsun.Eğer submit dersen senin okuyuşun hakkında doğru olmuş yanlış olmuş veya artık ne farklıysa fikir beyan ediyor kullanıcılar.Hem sen diğer kullanıcıların tnasıl telaffuz ettiğini de dinleyebiliyorsun.Ben bazı kelimeleri yanlış telaffuz ettiğimi öğrendim mesela.
Şöyle söylemek gerekirse ben 1 kur almanca kursuna 350 liraya gitmiştim istanbulda.Ama bu sitede kurstan daha çok şey öğrendim ve cebimden bir kuruş çıkmadı.

ilgilendiğin ve böyle güzel bir siteyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim:) ayrıca çok güzel bişey anadili olan kişiden öğretiyorsun ayrıca kendin de öğretiyorsun ilginç ve güzel bir site desene.

ya eminmisinz arkadaşlar bence üyelik ücretsiz olabilir ama eğitim ücretlidir sen bi dene bi ay bize tekrar dön şekerim olur muyerimseniben

ya şimdi üye oldum ingilizcem başlangıç düzeyinde çok iyi anlamıyorum hatta hiç anlamadım ama ingilizce öğrenmek istiyorum takıntı yaptım bunu

ses kaydı yapamıyorum ya nasıl olcak benneyaptımki bilen varmı

çok güzel ya benimde ingilizce temelim var ama o kadar iyi sayılmam..üye olduktan sonra kotayı kontrol etmek lazım..yani mesela bir kuru almadan önce kotanın kaç gb olduğuna bakıp birde kur sonunda bakmak en mantıklısı.artıp artmadığı belli olur..siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar????

ben de şimdi deneyeceğim, bakalım nasıl olacak?

ya arkadaşım hep ıngılızce bışey anlamadım nasıl ılerlıcez ...........

kayıt olsak bıle dıl tamamen ingızce...........anlamak anlaşmak zor olacak gıbı................mesela ben arapça için istıyorum.........teş edrım

çok güzel bir siteymiş. kotalı adsl'de ne kadar download ediyor yarın öbürgün anlarım.bugünü not aldım.

evet türkçe dil desteği olmaması birçok arkadaşın yararlanabilmesini zorlaştıracak sanırım. ben almanca'dan başladım, ingilizce pratik de yapmış oluyorum aynı zamanda. çok zevkli. ama üst üste iki ders yapınca midem bulandı:))))))))) ekrana bakmaktan.

Ben siteyi çok beğendim ingilizcem var ama kendimi sınayarak kurları hızlı hızlı geçip başka bir dil için adım atmak istiyorum.Çok teşekkür ederim arkadaşım.

Evet güzel bir şeye benziyor, teşekkürler bizimle paylaştığınız için.

Çok teşekkürler.Güzel bi site gerçekten.Şu ücretlimi ücretsiz mi testlerinin sonuçlarını bekliyelim bakalım.Eğer ücretsizse gerçekten süper olur.Benim de ingilizce zayıf ama bi şekilde kotarırız belki.hihoyyyt

:uhm: nasıl ücretli mi, ücretsiz? e zaten ücretsiz ki, eğitime başladık radika, öyle değil mi? sen uyarmıştın sanırım download oranını kontrol edelim diye, henzü bakamadım. ama ücret değil de hani kullanıma bağlı bir artış olur. site ücretsiz yani. özel bazı eğtimler ücretli diyor zaten. olmadı azar azar kullanırız yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…