• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ücretsiz Bebek arabası. Geneli yeni doğan kız elbiseleri

lyaprakl

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
1.290
648
323
Bebek arabası komşumundu. Bir arkadaşa vermek için ondan aldım. Arkadaş beğenmedi sanırım kaldı vende :) chicco araba.
Elbiselerde verdiklerim harici bunlar kalmış. Hepsi organik kumaştandır. İhtiyacı olan benimle iletişime geçsin ltn. Anadolu yakasında oturanlara ben kendim götürebilirim.

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 160
Bebek arabası sorumsuzca ben istiyorum aralık ilk hafta oğlum olacak erkek kıyafetleri de olsa iyi olurmuş kısmet

Bebek arabası sorumsuzca ben istiyorum aralık ilk hafta oğlum olacak erkek kıyafetleri de olsa iyi olurmuş kısmet
Erkek Bebek ayarlarım. Oğlumda var :) ama alt takımlar beyaz olanlar polarlı. Araba göründüğü gibi. Hafif sürüşü var. Yakınsan gel gör istersen

Keşke yakın olsam ben kargo ile alıcıyım kargoyu karşılarım sen kargo ile gönderebilecekmisin

Araba kargo ücreti çok tutar diye düşünüyorum. Yenisine denk gelir. Size de ayıp olur

Arkadasim yaptigin iyilikler elbet karsilik bulur helal sana ucretsiz veriyosun ins ihtiyaci olup alamayanin olur

Arkadasim yaptigin iyilikler elbet karsilik bulur helal sana ucretsiz veriyosun ins ihtiyaci olup alamayanin olur
Est. Bunlar artık benim kullanabileceğim şeyler değil. Bir çoğunu dağıttım. Bunlar kaldı. İnşallah ihtiyacı olan alır.

Canm benim.oturdugum yerdede ihtiyac sahibi bi bayan war kocasi felan basinda degil. 4 aylik.bi oglu war. Istanbulun.neresindesin gelip kendinde verebilirsin bayana istersen.

Bebek arabası komşumundu. Bir arkadaşa vermek için ondan aldım. Arkadaş beğenmedi sanırım kaldı vende :) chicco araba.
Elbiselerde verdiklerim harici bunlar kalmış. Hepsi organik kumaştandır. İhtiyacı olan benimle iletişime geçsin ltn. Anadolu yakasında oturanlara ben kendim götürebilirim.

Eki Görüntüle 1673137 Eki Görüntüle 1673135 Eki Görüntüle 1673132 Eki Görüntüle 1673132 Eki Görüntüle 1673135 Eki Görüntüle 1673136 Eki Görüntüle 1673137 Eki Görüntüle 1673139 Eki Görüntüle 1673140 Eki Görüntüle 1673141 Eki Görüntüle 1673145 Eki Görüntüle 1673148 Eki Görüntüle 1673151 Eki Görüntüle 1673153 Eki Görüntüle 1673154
Bebek arabası duruyomu

Canım kaliteli biri oldugunu anlamıştımda bu kadarı helal sana ne diyim inşallah ''gerçek''ihtiyac sahibine ulaşır çok öpüyorum bende burdan birinden kız kıyafetleri Alıp ihitiyacı olan birine vermiştim hatta erkek bebeğe bile vermiştimokdr müthiş bir duyguki ara ara yapılmadı gerekir diye düşünüyorum durum elverdikçe

mrb arkadaşlar.. araba ve kıyafetleri ihtiyacı gerçekten olduğunu düşündüğüm birine ayırdım.
ilginize tşk ederim. benim bebeğin küçülenleri ara ara buraya eklerim. alamayan arkadaşlar hakkını helal etsin

Canım kaliteli biri oldugunu anlamıştımda bu kadarı helal sana ne diyim inşallah ''gerçek''ihtiyac sahibine ulaşır çok öpüyorum bende burdan birinden kız kıyafetleri Alıp ihitiyacı olan birine vermiştim hatta erkek bebeğe bile vermiştimokdr müthiş bir duyguki ara ara yapılmadı gerekir diye düşünüyorum durum elverdikçe
cnm benim çok tşk ederim. çok öpüyorum seni ve miniklerini

Kesinlikle katılıyorum çok naif düzgün bir insan inşallah alışveriş yapmakta nasip olur asaga asaga aynı şey senin içinde geçerli canım benim :KK200: öpüyorum

Back