- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek Bebek ayarlarım. Oğlumda var :) ama alt takımlar beyaz olanlar polarlı. Araba göründüğü gibi. Hafif sürüşü var. Yakınsan gel gör istersenBebek arabası sorumsuzca ben istiyorum aralık ilk hafta oğlum olacak erkek kıyafetleri de olsa iyi olurmuş kısmet
Est. Bunlar artık benim kullanabileceğim şeyler değil. Bir çoğunu dağıttım. Bunlar kaldı. İnşallah ihtiyacı olan alır.Arkadasim yaptigin iyilikler elbet karsilik bulur helal sana ucretsiz veriyosun ins ihtiyaci olup alamayanin olur
Bebek arabası duruyomuBebek arabası komşumundu. Bir arkadaşa vermek için ondan aldım. Arkadaş beğenmedi sanırım kaldı vende :) chicco araba.
Elbiselerde verdiklerim harici bunlar kalmış. Hepsi organik kumaştandır. İhtiyacı olan benimle iletişime geçsin ltn. Anadolu yakasında oturanlara ben kendim götürebilirim.
Eki Görüntüle 1673137 Eki Görüntüle 1673135 Eki Görüntüle 1673132 Eki Görüntüle 1673132 Eki Görüntüle 1673135 Eki Görüntüle 1673136 Eki Görüntüle 1673137 Eki Görüntüle 1673139 Eki Görüntüle 1673140 Eki Görüntüle 1673141 Eki Görüntüle 1673145 Eki Görüntüle 1673148 Eki Görüntüle 1673151 Eki Görüntüle 1673153 Eki Görüntüle 1673154
Anadolu yakasındayım. 6 aylıkların hepsini ona ayırayım.Canm benim.oturdugum yerdede ihtiyac sahibi bi bayan war kocasi felan basinda degil. 4 aylik.bi oglu war. Istanbulun.neresindesin gelip kendinde verebilirsin bayana istersen.
Yaa bebek arabasını ben alıyıımmmmAnadolu yakasındayım. 6 aylıkların hepsini ona ayırayım.
cnm benim çok tşk ederim. çok öpüyorum seni ve minikleriniCanım kaliteli biri oldugunu anlamıştımda bu kadarı helal sana ne diyim inşallah ''gerçek''ihtiyac sahibine ulaşır çok öpüyorum bende burdan birinden kız kıyafetleri Alıp ihitiyacı olan birine vermiştim hatta erkek bebeğe bile vermiştimokdr müthiş bir duyguki ara ara yapılmadı gerekir diye düşünüyorum durum elverdikçe
Kesinlikle katılıyorum çok naif düzgün bir insan inşallah alışveriş yapmakta nasip olurCanım kaliteli biri oldugunu anlamıştımda bu kadarı helal sana ne diyim inşallah ''gerçek''ihtiyac sahibine ulaşır çok öpüyorum bende burdan birinden kız kıyafetleri Alıp ihitiyacı olan birine vermiştim hatta erkek bebeğe bile vermiştimokdr müthiş bir duyguki ara ara yapılmadı gerekir diye düşünüyorum durum elverdikçe
Bilmukabele canımmm:) seni ve oğluşunu çokçok öpüyorummKesinlikle katılıyorum çok naif düzgün bir insan inşallah alışveriş yapmakta nasip olurasaga aynı şey senin içinde geçerli canım benim
öpüyorum