Ücretli öğretmenlik ve doğum parası

Pinksugar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
23
4
30
Merhaba her şey yolunda giderse Temmuzda doğum yapacağım ücretli ögretmen olarak calismaktayim haziran ayinda 32.haftada calisamaz raporu alirsam okul kapansa dahi temmuz da olan dogumumda dogum ücretini alabilirmiyim bu konuyla ilgili bilgisi olan var ise yazarsa sevinirim.

Merhaba her şey yolunda giderse Temmuzda doğum yapacağım ücretli ögretmen olarak calismaktayim haziran ayinda 32.haftada calisamaz raporu alirsam okul kapansa dahi temmuz da olan dogumumda dogum ücretini alabilirmiyim bu konuyla ilgili bilgisi olan var ise yazarsa sevinirim.
Ucretlisin senin rapor alman neyi degistirir ki? Tatil gunlerinde para bile vermiyolar. Sigorta desen yarım.Ben calisirken öyleydi suan degisti mi sistem? pek sanmiyorum. Her yıl sozleme yenilemesi yapmiyor musun?

Ucretlisin senin rapor alman neyi degistirir ki? Tatil gunlerinde para bile vermiyolar. Sigorta desen yarım.Ben calisirken öyleydi suan degisti mi sistem? pek sanmiyorum. Her yıl sozleme yenilemesi yapmiyor musun?
Yanlışınız var ücretli öğretmenlerde doğum parası alabiliyor.
Fakat konu sahibinin sorduğu kısmı bilemiyorum tatile denk gelmesi işinize yarar mı emin olamadım

Yanlışınız var ücretli öğretmenlerde doğum parası alabiliyor.
Fakat konu sahibinin sorduğu kısmı bilemiyorum tatile denk gelmesi işinize yarar mı emin olamadım
Iyiymis o zaman. Cunku normalde resmi tatillerde falan da para yatirmiyolar kesiyolar o yuzden vermezler diye düşündüm

hocam sizin dedikleriniz var zaten hala da benim sorum farkli doğum parasi farkli oluyor
Baska bir sitede okudugum yoruma göre:
32. Haftada is gorememezlik raporu almaniz gerekliymis. Cikisini vermemeleri lazimmis. Dogum yaptiktan sonra okula dogum belgenizi goturuyorsunuz ve onlar sgkya bildiriyor. Sizde sgk gidiyosunuz o sekilde alabiliyormussunuz.
Fakat belli bir gun calismis olmaniz gerekiyormus.(Sanirim 90 gün)

Iyiymis o zaman. Cunku normalde resmi tatillerde falan da para yatirmiyolar kesiyolar o yuzden vermezler diye düşündüm
Haklısınız bir çok hak engellendiği için insan doğum parası hakkınında olmayacağını düşünebiliyor.
Sigorta girişinin olması önemli, birde gün sayısıydı sanırım. Günü tutuyorsa ücretliykende yatıyor

Herkese teşekkürler primi doldurmuş oluyorum sadece yaza gelmesi problem onun için konusacam insallah bir yapilir cikisi vermezlerse olur

X