Ücretli öğretmenlik deneyimi

Eve in Heaven

WonderWomen 🔮💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
1.579
4.382
26
Merhabalar arkadaşlar, daha önce ücretli öğretmenlik deneyimi olan var mı?
E devlet üzerinden başvurumu yaptım. Meslek lisesinde çalışacağım 4 yıllık mezun olduğum alanla ilgili. Çok zorlanırım diye korkuyorum, laf dinletemezsem diye. Bir de çocuklar da büyük olacak 17 18 yaşında belki tekrara kalanlar olacak, erkek çoğunluk olacak sınıflar ben çok genç kalacağım. Otoriter biriyimdir ama nedense bir endişe kapladı içimi. :KK43:

Olur o endişe normal, korkma sakın yeni olduğunu belli etme. Ama 40 yıllık öğretmende olsan ara sıra disiplin sorunu yaşarsın bunlar normal. Çok dik dik konuşma öğrenciyle şimdiki nesil biraz enteresan utanma yok aksine ters tepebilir. Tavrını belli et tabi ki ama seni incitebilecekleri bir noktaya getirme asla.

Merhabalar arkadaşlar, daha önce ücretli öğretmenlik deneyimi olan var mı?
E devlet üzerinden başvurumu yaptım. Meslek lisesinde çalışacağım 4 yıllık mezun olduğum alanla ilgili. Çok zorlanırım diye korkuyorum, laf dinletemezsem diye. Bir de çocuklar da büyük olacak 17 18 yaşında belki tekrara kalanlar olacak, erkek çoğunluk olacak sınıflar ben çok genç kalacağım. Otoriter biriyimdir ama nedense bir endişe kapladı içimi. :KK43:
Ilk tecrubem meslek lisesiydi full erkek siniflar fln vardi yapiliyor bir sekilde insallah guzel gecer:KK66:

X