ücretli öğretmenler!!

ben 5 yıldır yapıyorum bu maaş mevzusu hakkında soru soracağım ek dersleri her ay hesaplıyorum bi çıkıyo saati 9.9 bi çıkıyo 10.6 sürekli değişiyor misal geçen ay ki hesaplamama göre maaş almadım yine neye göre fark ediyor bu

yeni yıldan sonra ders saati ücreti değişti suan ne kadar bilmiyorum ama sen kaç ders alıyosun bide her ay illaki kesinti oluyo tatillerde normal öğ.ler maaş alıyo ama size kesinti oluyo

bide defteri düzenli yazıyo musun bi hoca ordan para kesiyolar imzan da eksik çıkarsa diyodu

evet değişti biliyorum onu fakat kesintileriyle hesaplıyorum geçen aya göre saat ücretim 10.66 dan hesaplandı ama şimdi kesinti olmamasına rağmen eksik yattı yine 126 saat bu ay

Kızlar aranızda ücretli öğretmenlik yapan var mı?
Canım ben de yaptım aynı şeyi yaşadım milli eğitim müdürlüğünde maaşları ayarlayan memurla konuştum bir yanlışlık olmadığını söyledi asgari geçim indirimi filan bişeyler söyledi. Okul müdürünün gönderdiği saatte sıkıntı yoksa eksik yatmaz canım

Maaş bordrosunu karşılaştır son üc ayın nerede kesinti olmuş filan bakarsın.

gönderilen saatte sıkıntı yok canım ama kesinti haricinde de net bir maaş yok ne gıcık bir durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…