Saç Rengi ve Saç Boyama uçlari koyu dipleri açık yipranmis sac:(

secret1984

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
143
2
641
40
İstanbul
selam kizlar
syoss altin karamelle sacimi boyadim az once. sacim koyu karameldi benim. dipleri gusel oldu acik karamel ama uclarda hicbirsey degismedi yaaa. 4-5 cm falan dipten acik,geri kalani koyu. hic acilmadi ya. sacimda cok yipranmis durumda acici kullanmam mumkun degil. zamanla diplerin asagi inmesini mi bekliycem yoksa baska var mi bir cozum??

aa boyadınmıı cnm nasıl öyle oldu yaa normalde bazılarının dipler koyu uçlar acık tutar sennki niye öyle oldu kaç dk beklettinn veya iyi yediremedinmi acaba boyayı uçlara? :S

aa boyadınmıı cnm nasıl öyle oldu yaa normalde bazılarının dipler koyu uçlar acık tutar sennki niye öyle oldu kaç dk beklettinn veya iyi yediremedinmi acaba boyayı uçlara? :S

evet tatlim boyadim yok valla heryere bir gusel yedirdim. 45 dk beklettim. uclarim koyuydu hicbr sekilde etkilenmedi boyali yerler. sadece dibi acik oldu of ya

evet tatlim boyadim yok valla heryere bir gusel yedirdim. 45 dk beklettim. uclarim koyuydu hicbr sekilde etkilenmedi boyali yerler. sadece dibi acik oldu of ya

Allah Allahh anlamadımki niye öyle oldu cnm yaa bende şimdiye kadar öyle bi sorun hiç olmadıı hiçbi boyadaa .. peki ne renktii alttaki boyaa?

sagol cnmmm. akar o kesin cunku karamel oncesi platin sarisiydi ya her halukrda akiyor ama zaman gerek iste.

cnmm bi müddet o zaman şey yap diplerle uçlar arasndaki farkı görmemek için saç bandı fln kullan örgü bantlar fln kıs malum hem kapatr hem sana hoş görünürr sıkma canınııı

cnmm bi müddet o zaman şey yap diplerle uçlar arasndaki farkı görmemek için saç bandı fln kullan örgü bantlar fln kıs malum hem kapatr hem sana hoş görünürr sıkma canınııı

yok tatlim okadarfark yok amam aman. ben sadece hepsi ayni eenk olsun istwdgm icin. rahatsz edio beni. gecislerde sorun yok yani birden acik birden koyu degil yani.

bende aynı sorunu yaşamıştım ben dayanamadı ve uçlarını kestirmiştim canım sanırı saç yapısı ile alakalı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…