üçgen poşette kolonya

Aa sen ekleyince hatırladım
Sanki evde kolonya yoktu da o poşetlerden alıyordukçocuk aklı işte
Bunun gibi bi çok sey var dahaa

Ne güzel günlerdi yaaa

ayy ben bunları çok seviyordum yaa birden eski günler geldi aklıma bi tuhaf oldum

Şanslıyız ki bunlardan almamıza rağmen kör olmadık
Ben elimle iyice sıkıştırıp patlatırdım. Gözüme geldiğindeki acıyı hala hatırlarım. Şimdi bile sızladı yani :))

bızde bırbırımızın uzerınde patlatıyorduk bunları bırde kucuk kucuk sıselerde sımler vardı yaramazlık yapıp bırbırımızın yuzune dökerdık okulda herkes parlak parlak gezınce müdürün gözüne battık satan kırtasıyeyı uyarmıstı

Ay biz bunlarla ticarete girmiştik. Sabahtan alıp alıp 4-5 katına satmıştık birkaç başka şeyle birlikte. Neden böyle bir aksiyona girmiştik, satmayı becerdiğimiz diğer çocuklar salak mıydı da okulun karşısındaki kırtasiyeden almak yerine gelip bizden alıyorlardı hatırlamıyorum ama sermayemizi katlamıştık bayağı. Sonra ticari hayatımın 2. teneffüsünde öğretmen yakalayıp yasakladı okulda satış yapmayı

ayyy valla geçmişe döndüm nerden aklınıza geldi ne güzel di ya...konuyu okuyunca ağzımda kolanya tadı hissettim...sanırım ben tadına bakmıştım...

ayyy valla geçmişe döndüm nerden aklınıza geldi ne güzel di ya...konuyu okuyunca ağzımda kolanya tadı hissettim...sanırım ben tadına bakmıştım...

eşimle süreklı ılkokul zamanlarımızı yani 90ları konuşuruz..

izledıgımız cızgı fılmlerı,ozamanın dızılerını,okul önlerınde satılan seylerı..

aklıma gelmısken ekliiim dedım,bır de leblebı tozumuz var tabiii:))

ayyy ya alemsin demi onu ağzına doldurp konuşmak ne güzel oluyordu......birde külahta marşmelow vardı külahın dibine oyuncak üzeine marşmellow koyuyorlardı emzik kolye çıkıyodu..ben de onu hatırladım

ayyy ya alemsin demi onu ağzına doldurp konuşmak ne güzel oluyordu......birde külahta marşmelow vardı külahın dibine oyuncak üzeine marşmellow koyuyorlardı emzik kolye çıkıyodu..ben de onu hatırladım

aayyy evet rengarenk emzık kolyeler vardı..bak bunu ılk sen hatırlattın..

okul kapısında satılan eskımo vardı..sızde de varmıydı?

buzdan cıleklı veya lımonlu olurdu..ne saçma seylere para verıyorduk yaa..

sanal bebek bırde:)

emzik kolyeler hiç bana çıkmazdı hiç unutmam...sana emzik kolye için ne yaptığımı anlatayım... bakkal tanış adamın camekanlı bölümü var sürekli uyuyor...kuzenlerim geldi tatilde sürekli onlardan alıyoruz herf seferinde de bana çıkmıyo....ben aldım maksat yemek deil zaten sadece emzik bulmak...hemen marşmelowu parmağımla aldım yedim baktım başka birşey çıktı ağzının renkli kağıdı vardı onu geri kapattım adam sürekli uyuyo zaten farketmesi imkansız ben bunu geri değiştirecem dedim onu koydum başka aldım...adam sonradan farketmiş babama söyelemiş babnam nasıl kızdı para vermiyoz mu neden yaptınız diye..çocuk aklı işte.bak onları hatırlayamadım.....ha bu arada sonraki aldığım da da emzik çıkmadı...

hahahaha:)) oyuzden emzıgı hıc unutamamıssn..bende bırsuru vardı,ınek gıbı takıyorduk boynumuza,ne manasız bıseymiş yaaa:))

hahahaha:)) oyuzden emzıgı hıc unutamamıssn..bende bırsuru vardı,ınek gıbı takıyorduk boynumuza,ne manasız bıseymiş yaaa:))

değil mi ya ne kadar manasız..işte çocukluk..bu devirde onları yesek kanser sebebi valla hiçbirşeyde olmadı herkesten sağlamım....şimdi çocuklarıma bilindik markaların kırıntılarını alıyorum...bir de kimbilir nerelerde yapılıyordu onlart...iğrendim simdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…