ilkokul zamanlarımızda bakkal veya kırtasiyeden aldığımız sey..
nıye böyle bıse alıyorduk,nıye satılıyordu hıc bılmıyorum
Eki Görüntüle 1000121 unutanlar ıcın resmını ekliiim..
ayyy valla geçmişe döndüm nerden aklınıza geldine güzel di ya...konuyu okuyunca ağzımda kolanya tadı hissettim...sanırım ben tadına bakmıştım...
eşimle süreklı ılkokul zamanlarımızı yani 90ları konuşuruz..
izledıgımız cızgı fılmlerı,ozamanın dızılerını,okul önlerınde satılan seylerı..
aklıma gelmısken ekliiim dedım,bır de leblebı tozumuz var tabiii:))
ayyy ya alemsin demi onu ağzına doldurp konuşmak ne güzel oluyordu......birde külahta marşmelow vardı külahın dibine oyuncak üzeine marşmellow koyuyorlardı emzik kolye çıkıyodu..ben de onu hatırladım
aayyy evet rengarenk emzık kolyeler vardı..bak bunu ılk sen hatırlattın..
okul kapısında satılan eskımo vardı..sızde de varmıydı?
buzdan cıleklı veya lımonlu olurdu..ne saçma seylere para verıyorduk yaa..
sanal bebek bırde:)
emzik kolyeler hiç bana çıkmazdı hiç unutmam...sana emzik kolye için ne yaptığımı anlatayım... bakkal tanış adamın camekanlı bölümü var sürekli uyuyor...kuzenlerim geldi tatilde sürekli onlardan alıyoruz herf seferinde de bana çıkmıyo....ben aldım maksat yemek deil zaten sadece emzik bulmak...hemen marşmelowu parmağımla aldım yedim baktım başka birşey çıktı ağzının renkli kağıdı vardı onu geri kapattım adam sürekli uyuyo zaten farketmesi imkansız ben bunu geri değiştirecem dedim onu koydum başka aldım...adam sonradan farketmiş babama söyelemiş babnam nasıl kızdı para vermiyoz mu neden yaptınız diye..çocuk aklı işte.bak onları hatırlayamadım.....ha bu arada sonraki aldığım da da emzik çıkmadı...
hahahaha:)) oyuzden emzıgı hıc unutamamıssn..bende bırsuru vardı,ınek gıbı takıyorduk boynumuza,ne manasız bıseymiş yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?