Ama zıplıyolar daBence onlar mucuk denilen minik sinekler.yazin oluyor az önce ben de bi tane gördüm
Aynn evet çok zor napcam bilmiyorum en iyisi evden çıkmak sanırım ama kiracıyım ve kiralar çok yüksek biz 500 TL veriyoruz 1+1 giriş daireBence ilaçlamalısınız. Benzer bir sorun bizde de var bebeğiniz de varmış ilaçlamak da zor. Nefret ediyorum pirelerden.
Zıplıyorsa piredir.ama pire uçmaz.kahverengimsi bi rengi olur.Ama zıplıyolar da
Eğer pireyse eşyalarınızla beraber o eve de taşınır.Aynn evet çok zor napcam bilmiyorum en iyisi evden çıkmak sanırım ama kiracıyım ve kiralar çok yüksek biz 500 TL veriyoruz 1+1 giriş daire
Bilemiyorum kiii az önce gardırobun yüzünde gördüm bi kaç tane peçeteyle attım çöpe ama bi bakıyorum yine varAman ilaclatin bence. Yuvasi biseysi vardir sagda solda,hepten evi basmasinlar sonra
Bence evden kaynaklı duvarlar rutubetliEğer pireyse eşyalarınızla beraber o eve de taşınır.
Arkadaş onu su manada soyledi. Eğer pireyse lavralar tum eşyalarınıza bulaşmıştır. Eskiden pire olan evde tüm eşyalar yakilirdi. Çünkü malesefki başka türlü pireden arinmasBence evden kaynaklı duvarlar rutubetli
Evden kaynaklı da olsa eşyalarla beraber taşındığınız eve de gider.evi iyice ilaçlayın bi gün bir yakınınızda kalın.taşıncaksanızda öyle taşınınBence evden kaynaklı duvarlar rutubetli
Mrb dün yatak odamı sprey ilaçla ilaçladık.pireyi gayet tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim sizdekiler pire değil bence. Merhem şeklinde tüpte ilaçlar var o şekilde bir ilaçlama yapabilirsiniz