Uçan pireler ^~^

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
Mrb arkadaşlar,
1 aydır evimde tuhaf minik böcekler vardı küften oldu sanıyodum hala öyle düşünüyorum ama bunlar sadece yürüyodu artık uçuyo ve zıplıyolar :bicak:

Ne yapıcam bilmiyorum ya bi bakıyorum üzerime konmuş, bi bakıyorum bebeğimin emziğinin üstünde, bi bakıyorum aynanın yüzünde! :oha:
Nasıl giderler sırf bu minik şeyler yüzünden evi ilaçlamak doğru değil bence.
Sizin de eviniz de var mı yazın mı oluyo acaba, kışın da devam eder mi bunlar?
Offff :KK31:

Hem uçuyo hem zıplıyo pire gibi ama ısırmıyo
Her yere konuyo, giriyolar bazen zıplıyarak yürüyolar aynanın dolabın yüzünde[/QUOTE]

pireyi gayet tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim sizdekiler pire değil bence. Merhem şeklinde tüpte ilaçlar var o şekilde bir ilaçlama yapabilirsiniz

Pire kolay tutulmaz ve ısırır. Ama ilacla evi sonrada 2 gün akrabanda kal. sonra guzelce temizle.

pireyi gayet tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim sizdekiler pire değil bence. Merhem şeklinde tüpte ilaçlar var o şekilde bir ilaçlama yapabilirsiniz
Mrb dün yatak odamı sprey ilaçla ilaçladık.
Ve pire olmadığını gördüm minik sinekler ama zıplıyo da.
İlaçlamadan 1 saat sonra bazamı kaldırdık ve altında 1 ordu vardı diyebilirim ne kadar çabuk üremiş çoğalmışlar.
İnşallah kurtulmuşuzdur bakalım temizledim her yeri hepsi öldü.
Neyden kaynaklı bilmiyorum ama bazamın alt tabanı içi değil yani alt kısmı hep rutubet olmuştu ama içini de komple boşalttım ilaçlayıp temizledim.
Genelde yatak odamda vardı ama arada mutfakta da görüyodum inşallah artık olmaz..

bizim ewe pireler girdii
kurabanliklardan galiba sen yat kalk isirmiyor diye dua et
mahvolduk ya ewde

X