Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki ayrı koltuk alıyorsun.Kızlar 2 yaş kızımlailk defa uçağa bineceğim. 2 yaştan sonra iki kişi ücreti alınıyor ya, 2 koltuk hakkımız mı oluyor yoksa kucağımda gidecek çocuğa da mı ücret kesiliyor?
Çok teşekkür ederimİki ayrı koltuk alıyorsun.
2 yaşını doldurduysa koltuk satın alınır. 2 yaş ve öncesi kucakta gider sadece sigorta parası ödenir.
Kurallar gereği iniş kalkışta kucağınızda tutamazsınız sadece. Onun dışında düz uçuşta kucağınızda durabilir. 2 yaşını 1 gün bile geçse kurallar bu şekilde malesef. Şimdiden bilin de uçakta supriz olmasın Bilmeyenler çok ısrarcı olabiliyorlar kucağımda kalacak diyeEvet evet tam ücret alındı da, ben zaten kızımı kucağımda götürürüm iki yaşını 2 ay geçti daha. Ben acaba kucağıma alacağım halde iki koltuk parası alınıp tek koltuk mu verilecek dedim neyse ki iki tane aldık
iniş kalkışlarda kemerini taktırır inşallah
Aynen öyle olacak.8 aylık bebeğin koltuğu olmayacak kucağınızda bağlanacakAy bende 2 hafta sonra 2.5 yas arti 8 aylik bebekle yolculuk yapacaktim, tam da bunu merak ediyordum.
Yani biz 2 yetiskin 2 bebekle (2.5 yas ve 8 ay) toplam 3 koltukta oturma hakkimiz mi olacak?
Bu 2.5 yas sipasiyla daha once olculugumuz var ama 2 yas ustu ilk kez yolculuk yapıyoruz.Aynen öyle olacak.8 aylık bebeğin koltuğu olmayacak kucağınızda bağlanacak
kaç saatlik bir uçuş? yanınıza atıştırmalık alabilirsiniz çocuk için. ben boyama kitabı, çıkartma kitabı kuru boya falan almıştım oyalansın diye:))İnşallah. Zor ama neyse ben tek başıma çok bindim de, çocukla ilk kez olacak. Gerginim
kaç saatlik bir uçuş? yanınıza atıştırmalık alabilirsiniz çocuk için. ben boyama kitabı, çıkartma kitabı kuru boya falan almıştım oyalansın diye:))