Uçak yolculuğu??

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
merhaba hanımlar biz şu anda 15. Günümüzdeyiz annemlerin yanında Doğum yaptım. Bi on gün sonra yani tam 25. Günümüzde evimize gideceğiz yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar uçakta olacağız. Doktora sordum sıkıntı olmaz dedi. Ama genede tereddütlerim var. Daha önce uçak yolculuğu yapan var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var uçakta yanıma ne almalıyım nerede otursam uçağın daha rahat olur vs.

bir uçak teknisyeni karısı olarak tavsiyelerim şu:
1-motor gürültüsü en az uçağın ön bölümünde olur.ilk 4-5 sıra olsun
2-Bebek iniş ve kalkışta uyanık olsun.Kulakları basınçtan daha çok etkileniyor çünkü bizlere göre..Nezle grip olursa sakın binme derim..sonrası kabus
3-bebek emiyordur zaten..Çocuğun günlük eşyalarını yanına el bagajı olarak mutlaka almalısın zaten ( bez ıslak mendil vs.)

Benim bebişin küçükken uçakla seyahat ettik. Emzirdiğini için uyudu sorun yaşamadık. 6 aylıkken bi daha bindik o zaman uyumadı kıyameti kopardı. Uyusa senin için daha avantajlı olur gibi

1 saat 15 dakika ne iki millet Amerikada doğuruyor 2 hafta sonra ucakla kıtalar arası ucuyor. Zaten sürekli uyuyorlar o dönem sadece kalkısta ve inişte emzir. Zaten senin kucağında sıcaklığında bir sey olmaz insallh ama klimaya dikkat. Güzel ucusları olsun insallah bebişinin

Canim ben cok defa ucakla yolculuk yaptim. Oglum kucukken ayda 2 kere yolculuk yapiyordum. Cam kenari daha iyi oluyor. Ucak kalkis ve inis esnasinda emzirebilirsen iyi olur. Mama yada emzik kullaniyorsan onu da verebilirsin cunku cocuklar basinc farkini esitleyemediginde kulak agrisi cekebiliyorlar. Muhtemelen bebegin kucuk oldugundan ucakta uyur :) baska yedek kiyafet ,bez vs bunlari koyarasin muhtemelen.

Teşekkür ederim kızlar inşallah sakin güzel bi yolculuk olur.. tek başıma bu işi başarabilirim umarım
Peki Canım bebek arabasını ne yapıyoruz? Onun için ayrı ücret alınıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…