• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucak yolculugu...yardim lütfen

Asmidelimeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
908
615
53
35
Arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim. Allah kismet ederse Türkiye ye gidicez, annemler ilkkez ilk torunlarini görecek.Ahh yazarken bile heyecanlandim.

Sorunum su ki;kizim sekiz aylik kadi gida ve mamayla besliyorum.Ucak kurallarini okudum mama getirmek sorunsuz ama ben kaynamis suyu ayri toz mamayi ayri koyuyorum. Su götürmek sorun cikariyor mu? Ve kizim hic durmuyor. Sürekli kucakta dolastirin beni diyor. Tecrübesi olan hanimlar, lütfen yardim...:dua:

Sıcak suya gerek yok,hostesler yardımcı olur :) mamayı açık değil kapalı paket götürün sorun olmasın. Çocuk bu ağlayadabilir rahatsız olan kulağına tıkaç kullansın. Özel uçakta kullanabilir :) rahat olun,korkmayın.. imkanınız varsa bussiness'ta yolculuk yapın çok daha konforlu olur.

Sıcak suya gerek yok,hostesler yardımcı olur :) mamayı açık değil kapalı paket götürün sorun olmasın. Çocuk bu ağlayadabilir rahatsız olan kulağına tıkaç kullansın. Özel uçakta kullanabilir :) rahat olun,korkmayın.. imkanınız varsa bussiness'ta yolculuk yapın çok daha konforlu olur.
Olsa iyi olurdu :KK45:ama malasef imkanim yok

Back
X