- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Sandalyeye çıkamayanlar kulübü kuralım officeSandalyeye çıkamayacak kadar yükseklik korkusu olan ben bile biniyorsam sen de binersin :) kaza konusunda da uçaklar, arabalara kıyasla en güvenilir araçlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sandalyeye çıkamayanlar kulübü kuralım officeSandalyeye çıkamayacak kadar yükseklik korkusu olan ben bile biniyorsam sen de binersin :) kaza konusunda da uçaklar, arabalara kıyasla en güvenilir araçlar..
evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?
Sandalyeye çıkamayanlar kulübü kuralım office
Yetişemediğim tek bir dolap var evde allahtan. Onu da eşime devrediyorum genelde. Zemin üstü evim, camdan bakamıyorum yaw. Uzaktan uzaktan.., tedavisi var mıdır acaba?kesinlikle kuralım, o kadar çok başım dönüyor ki ev kira olmasa bütün dolapların üst katlarını yere indireceğim
Yetişemediğim tek bir dolap var evde allahtan. Onu da eşime devrediyorum genelde. Zemin üstü evim, camdan bakamıyorum yaw. Uzaktan uzaktan.., tedavisi var mıdır acaba?
hahah eğlenceli olur ayol. Dur ben bi deneyeyim bu yolu. Alkol alsak aynı etkiyi yapar mı acabağ?kesin vardır da ilaç tedavisidir muhtemelen. düşünsene kışlıkları dolaba kaldırmadan önce bir tane alıyorsun sonra uça uça kaldırıyoruz kazakları
bende alt katta oturamıyorum ha yüksekten bakınca ayak parmaklarımdan bedenime yayılan bir titreme ve karıncalanma oluyor bunun adı yükseklik korkusuysa bende de mevcut..offic le sen sandalyeye çık ben sizi tutarımYetişemediğim tek bir dolap var evde allahtan. Onu da eşime devrediyorum genelde. Zemin üstü evim, camdan bakamıyorum yaw. Uzaktan uzaktan.., tedavisi var mıdır acaba?
Baş dönmesi de eşlik ediyorsa teşhisi koyabiliriz.bende alt katta oturamıyorum ha yüksekten bakınca ayak parmaklarımdan bedenime yayılan bir titreme ve karıncalanma oluyor bunun adı yükseklik korkusuysa bende de mevcut..offic le sen sandalyeye çık ben sizi tutarım
aaa o yok ,uçak kalkarken bi fena olurum gerisi miss.ama son 8 aydır klostrofobi başladığından beri uçağa binme girişimim olmadı ,olmazda galiba..neyse psikoloğa yeni başladım bu yüzden aşarsam sıkıntı kalmaz sizin dolaplara da ben çıkarımBaş dönmesi de eşlik ediyorsa teşhisi koyabiliriz.
Dolap işi olduğunda seni çağıralım o zaman. Ben de senin işleri halletmek için uçağafalan bineyim bari. Bulamadım başka bişeyaaa o yok ,uçak kalkarken bi fena olurum gerisi miss.ama son 8 aydır klostrofobi başladığından beri uçağa binme girişimim olmadı ,olmazda galiba..neyse psikoloğa yeni başladım bu yüzden aşarsam sıkıntı kalmaz sizin dolaplara da ben çıkarım
evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?