• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucak korkumm :(

aynı durum bende de var ama son 2 yıldır izmir'den antalya'ya uçakla 3 kez gidip geldim:))benimki biraz mecbur,iyetten oldu kızım ufak olduğu için onca saat otobüs yolculuğuna çıkamayacaktık ya da antalya tatilim hayal olarak kalacaktı..şöyle söyleyim evden çıkmadan önce ve havaalanında pasifflora isimli sakinleştiriden içiyorum her seferinde sana da tavsiye ederim

evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ? :cry:

komik değil canım gözümde öyle büyürdü ki benim kesin kalbim durur diyordum. zaten çok hassas yapım var. ama ilk uçak yolculuğum Amerika ya oldu ilginç ama tam 10 saat uçakla gittim. kalkarken çok korktum biraz tuhaf oldu ama sonra eğlendim bile. hatta tek başımaydım biliyor musun. yaşamak düşünmekten kolay canım endişelenme. şimdi zevkli bile geliyo. 10 saat sıkıcı tabi ama olsun.

:KK70: kesinlikle kuralım, o kadar çok başım dönüyor ki ev kira olmasa bütün dolapların üst katlarını yere indireceğim :KK70:
Yetişemediğim tek bir dolap var evde allahtan. Onu da eşime devrediyorum genelde. Zemin üstü evim, camdan bakamıyorum yaw. Uzaktan uzaktan.., tedavisi var mıdır acaba?

Havada olduğunu düşünmemeye çalış. Ayaklarım yere basıyor ama altı binlerce kilometrelik boşluk diye düşünürsen hoop güm. Bir şey olsa kaçacak yer yok diye hiç düşünme hele :D Çocukken çok bindim hiç sorun olmamıştı 28 yaşından sonra oluştu korku bende. Düşünmemeye çalışacaksın. Yanında biri varsa arada sırada elini tutabilirsin. Uzun bir yolculuksa uyku ilacı da alabilirsin belki doktora gidip.

Yetişemediğim tek bir dolap var evde allahtan. Onu da eşime devrediyorum genelde. Zemin üstü evim, camdan bakamıyorum yaw. Uzaktan uzaktan.., tedavisi var mıdır acaba?

kesin vardır da ilaç tedavisidir muhtemelen. düşünsene kışlıkları dolaba kaldırmadan önce bir tane alıyorsun sonra uça uça kaldırıyoruz kazakları :70:

bende alt katta oturamıyorum ha yüksekten bakınca ayak parmaklarımdan bedenime yayılan bir titreme ve karıncalanma oluyor bunun adı yükseklik korkusuysa bende de mevcut..offic le sen sandalyeye çık ben sizi tutarım ;)

bende alt katta oturamıyorum ha yüksekten bakınca ayak parmaklarımdan bedenime yayılan bir titreme ve karıncalanma oluyor bunun adı yükseklik korkusuysa bende de mevcut..offic le sen sandalyeye çık ben sizi tutarım :KK66:
Baş dönmesi de eşlik ediyorsa teşhisi koyabiliriz.

Baş dönmesi de eşlik ediyorsa teşhisi koyabiliriz.
aaa o yok ,uçak kalkarken bi fena olurum gerisi miss.ama son 8 aydır klostrofobi başladığından beri uçağa binme girişimim olmadı ,olmazda galiba..neyse psikoloğa yeni başladım bu yüzden aşarsam sıkıntı kalmaz sizin dolaplara da ben çıkarım ;)

aaa o yok ,uçak kalkarken bi fena olurum gerisi miss.ama son 8 aydır klostrofobi başladığından beri uçağa binme girişimim olmadı ,olmazda galiba..neyse psikoloğa yeni başladım bu yüzden aşarsam sıkıntı kalmaz sizin dolaplara da ben çıkarım :KK66:
Dolap işi olduğunda seni çağıralım o zaman. Ben de senin işleri halletmek için uçağafalan bineyim bari. Bulamadım başka bişey :KK53:

evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ? :cry:

canım annem umreye gitti geldi annemde çok korktu ama uçağa bindiğini hisstetmemiş çok rahat dedi

iniş ve kalkışları eşinle konuşarak vakit geçirebilirsin, kendini baştan şartlama ben tek başımada bindim gayet eğleniyorum hatta yüksekte olmak hoşuma bile gidiyor biraz hayal kat araya çok eğlenceli oluyor :)

Korkma korkulacak birşey yok ki..Ben karayolundan daha çok korkuyorum,daha fazla kazalar oluyor çünkü..Ben eşimle binerim,yalnızda binerim ve iş için tek başıma günü birlik bile gidip geldiğim oldu..Tek başıma uzun yolculukta yapıyorum yurtdışına tabi biraz tedirgin oluyor insan uzun yol olunca ama takmamaya çalış ben kitap okudum,müzik dinledim,uyudum sende kendine uğraşlar bul eğer yol uzunsa..Ama kısa yolculuksa zaten anlamıyorsun bile hemen bitiveriyor yol..

Son düzenleme:
ben de binemiyorum. hayatımda da hiç binmedim :( yükseklik korkusu da var. bu üstleri açık üst geçitler var ya oradan bile geçemem yürüyemem kitlenip kalırım bir şey beni sanki trabzanlara doğru itiyor gibi geliyor garip bir güç sanki ben o tarafa gitmesem de beni götürüyor kenara gibi bişey. hele aşağıya yola hiç bakamam arabalar falan geçiyor oyyy çok zorlanıyorum bu korkum yüzünden karşıdan karşıya bile geçemiyorum :(

ayy herkese ayri ayri tesekkurler nasil icim rahatladi simdi biraz daha iyi ucucam gibiii:))) hepsini okudum tek tek benim adima cok faydali oldu tecrubeleriniz :21:

Back
X