ben de lunaparktan bile korkarım ama uçakta birşey hissetmiyorsun. önceden eski tip uçaklar yükselirken biraz sarsıyordu ama şimdi öyle birşey yok. sadece çok rahatsız olurum diye düşünürsen havalanırken ve inerken pencereden dışarı bakma. bir de havanırken sakız çiğne, basınç farkından kulakların rahatsız olabilir. korkma sonra takıntı haline gelir, sinirlerini yıpratırsın. bir de anladığım kadarıyla yalnız binmeyeceksin zaten.evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?
ayyy çok güldümBen ilk bindiğimde yanımdaki kadın bana ilk kez mi biniyorsun dedi evet dedim hiç korkma biraz kalkarken sarsılır dedi ben daha önce bi kaç lere bindim pilotlar çok iyi vs. Bayağı anlattı.
Sonra tam kalkıcaz kadın çat diye elime yapıştı. Korkarsın sen şimdi elimi tut diye. Ama elimi nasıl sıkıyor. Meğer kendisi korkuyormuş :)
evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?
valla ilk uçak deneyimimde bende aynen senin gibiydim canım. ama uçağa binince geçiyor pencereden bakmazsan sorun yok birde hosteslerden insan cesaret alıyor. onlar nasıl ayakta rahatça dolanıyorlarsa bende koltuğumda bu yolculuğu yapabilirim diyorum. ilk bindiğimde kendimi çok kasmıştım ama ondan sonra bi 4 sefer daha bindim hiç birşey hissetmiyorsunevet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?
Daha önce uçağa binmediniz sanırım. Bu bahsettikleriniz uçağın içinde hissedilmiyor çünkü.evet bircok kisiye komik gelebilir ama ucaktan asiriii cok korkuyorum mayisdada ucakla gtmemiz gereken bir yer var ve suan gece gece uyandim aklima ucak geldi bir an. sizden istedigim yukseklik ve hiz korkusu olan varsa icinizde ucakta neler hissetti yazarmisiniz bana. yada pskologami gideyim napayim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?