Sivilceli Ciltler Uç Vermeyen Büyük Sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ATA_SEVEN

YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
802
1
Özellikle çene bölgemde büyük ilk birkaç gün acı veren ve kırmızı sivilceler çıkıyor dönem dönem. uç vermiyor ve haftalarca şiş şeklinde kalıyorlar sonrasın da ise içi boşalmadığı için kızarıklığı ve biraz da şişliği geçmiş izler olarak kalıyorlar.

ergenlik sivilcesi değil otuzu aştım ve hala bu sivilci belasıyla uğraşıyorum. gerçekten iltahabını atabilecek ve şişleri geçirecek bir önerisi olan varmı kızlar.

kadın doğum uzmanına gitmekte fayda var.Polikistik over sendromu varsa sivilce saç dökülmesi ve tüylenme yapar özelliklede çene kısmında sivilce çıkar....

bendede aynen bu sorun var.acnecinamide,imex,isotrexin,çay ağacı yağı,neotrigina,loreal,fucidin,bactrobanisebamed hepsini denedim amakurtulamadım.şimdide var şişliği yüzünden kapanmıyorda.bi çaresi varsa banada söyleyin lütfen

oyyyy dilime gelipte benim şu sorunum var diyemediğim bi çok şey meğer bi çok kişide varmış...
AYnı sorun bende de var çenemde özellikle bi ağrılı ki sormayın.Geçen gün sabah namazına uyandım sivilcem o kadar şişmiş ki düşünün kü ağzım eğrilmiş neredeyse :18:
Malum sıkmaya çalışsam boşlamadığı gibi kahverengi leke kalıyor iyileşmesi daha uzun sürüyor sıkmasam 1 hafta 10 güne kendi sönüyor ama içerisi sıkılmadığı için kist şeklinde kalıyor... Vakti ile bu gibi sivilcelerime kuru soğanı pişirip koyardım içinin iltihabını çekermiş ama son dönemde cildimde sorunlar yaşadığım için bunu yapamıyorum.Sİzde denemyin bir bilene sormak doktora gitmek en iyisi

benimde aynen senin gibi ağzımı eğdi şişlikten ve kist şeklinde kalıyor.ama bu son çıkana acnelyse varya çok az 2 gün sürdüm o şişliği indi.ve üzeri sürekli kabuk bağlıyıp soyuluyor.ama kırmızılığı falan gitmedi henüz.ama şişliği insin istiyorsanız sizde bi deneyin normalde bu sivilce 2 3 hafta sonra inerdi.

akşamdan sabunku kaynar suyla yıka o kocaman sivilini bir diş sarımsağı ikiye kes ve üzerine sür bak nasıl olacak iki gün devam et ama. yada fucidin krem sür.

sıcak su pansuman + sarımsağı ben denedim daha beter oldu haşlandı kıpkırmızı oldu 2 hafta falan geçmedi yaktı cildimi sarımsak.ama tabi ciltten cilte değişiyor.tülin şahin yöntemi diye yapmıştım bende(çaya ağacı yağıyla acnelyse biraz iyi geldi bana en azından diğerlerine göre iyi.

bende öyle bezelerime fucidin sürüyorum. mesela bu krem annemde tek tük çıkan sivilceleri hemn söndürüyor bendeyse sivilceniniçindeki bütün iltihabı biriktiriyor ve hatta sıkmama gerek kalmıyor kendiliğinden patlatıyor. tabi ciltten cilde değişiyor ama ben fucidin kullanıyorum(beyaz üzernde turuncu bi çizgisi var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…