Kizlar merhaba simdi eski dertlerimin hepsini attim kenara. Suan dusundugum tek sey sagligim.ve gerceken cok iyi beslenip ilaclarimi kullanip geri kalan stres sorun kotu insanlarin hepsinden uzaklastim biliyosunuzki erken teshis kolon kanseri oldum.hersye dikkat ediyorum gerisi Tevekkul Rabbimde ben elimdne geleni kendim icin yapiyorum. Ailem es dost herkesten bagimsizim suanda. Derdim maddiyat. Asla para sorunum yok. Biraz paa biriktirmistim hastanelerde gel git ve aileme sevdiklerime istedikleri seyleri alarak tukettm yatirimimi. Isimi biraktm cakismayacagm hastalgmdan sebebp para baglanacak onu bekliyorm.3 aya kadar. Simdi elimde 5 binim var. Aylik odemem gereken 250 tl kredim var toplami 7 bin. Aylik duzenli oduyorm.malesef kredi kartini tamamen keyfe harcadm nasilsa ölecegm dedim harca gtsin
10 bin harcamsm.asgarisini odeye odeye btrcem sorun yok az once 1 milyar yatridim ve kirdim attm. Alisvers yapacagm herseyi sildm telden.
Simdi gelelim konuya. 250 tl kredi ayda 400 tlde asgari karti 60 tlde tel faturam diyelim. 3 ay boyunca elime 1.500 tl gececek. Borclari her ay odersem elime 790 tl kaliyor. Zorda kalmam asla ailemden istesem arkadasalrim dost akraba borcumu dahi kapatrlar. Ama ben kendim kapatacagm.ve sizce aylik 700 tl kaliyo bu bankalarin birikimine mi atsam yoksa altinmi alsam evde kumparayami atsam ne yapabilirm. Gezmem tozmam yoktur hastaligmdan sebep bi yere gtmiyorum.siz ne yapiyorunuz fikrnzi alablirmiym