- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.182
- 30
Hahahaah izliyohmuuuHadi buraya da geldim Jou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaah izliyohmuuuHadi buraya da geldim Jou
Hahahaah izliyohmuuu
Bende seni severemmm
Allaahhh ne etmeyeee vallahamı uzun zaman oldu açalı hatta baslamadan önce açmıştımKız izliyooom başlık açtığını görmemişim şimdi geldim
Allaahhh ne etmeyeee vallahamı uzun zaman oldu açalı hatta baslamadan önce açmıştım
Ama yerimm seni ben dizi kolik oldun sende ben gibi heleee iyi gördün konuyuIlk başta bi burun kıvırdım da sonradan sardı konusu komik geldi urazı severim zaten. Pazar pazartesi seninleyim artık
Ama yerimm seni ben dizi kolik oldun sende ben gibi heleee iyi gördün konuyu
Hahahahha muhteşemi pek izlemedim yaaa ama yoska hiç gecmiyorkii kuzuu zamannKız bu hamilelik başladığından beri evdeyim dizilere sardım bende hatta muhteşem yüzyıla tekrar başlamayı düşünüyorum bu aralar
Hahahahha muhteşemi pek izlemedim yaaa ama yoska hiç gecmiyorkii kuzuu zamann
Öylemiii kızzz ben daha çok yeniyimmmAynen valla senin bebiş de büyüsün biraz insanın koltuktan kalkası gelmiyo
Öylemiii kızzz ben daha çok yeniyimmm
Doğumunda kaldı 3 ay
Heryerin ağrıyor demii
Hahahahaha kartalı gördünmü bi tokatladı cocuk yere çakıldı cok iyiydii yaaaHerrr yerim ağrıyor sızlana sızlana bir hal oldum. Cinsiyeti belli mi seninkinin?
Hahahahaha kartalı gördünmü bi tokatladı cocuk yere çakıldı cok iyiydii yaaa
Yok yaa bugün göstermedi nubununu anasını deli ettii meraktan çatladuk yok yanii oksüyorum yok oturmuş totosunun üstüne açmadı
Heee kızzzAşırı gülüyorum ben onun karakterine çok eğlendim.
Abovv vallahaa bekleyeh o zamannKız zaten öyle hemen söylenene inanma zaten, bana ilk erkek dediler son dakika bebişim kıza döndü olan bana ve aldıklarıma oldu.
Heee kızzz
Abovv vallahaa bekleyeh o zamann
Tamam güzelliğimm ocakta anca yani 1 aya artıkkAy çok eğlendim bu bölüm ben
Öğrenince bana da söyle bebişiiii
Hangi delii kızzzz herkesi öldürenimi diyorsunnAy bu deli leylaya mı aşık yoksa
Hangi delii kızzzz herkesi öldürenimi diyorsunn
Onu fsrketmedim kaçırdım galiba ama polisle durumuda kaçırdımm birbirlerine kin leyla çok inatçı halasındanAy evettt ağzı yüzü bi tutuldu leylayı görüncee