Nasıl bakılır tam bilmiyorum ama normal sut verilmemesi gerekliymiş galiba ishal yapıyormuş sanırım aklınızda bulunsunArkadaslar güzeller güzeli bir kedi buldum
henüz iki üç günlük bilmiyorum göbek bağı bile yeni düştü
bebelac veriyorum ne zaman sade su icirmeliyim bakımı nasıl olmalı
lütfen ayrıntılı bilgi verin ölmesin istiyorum daha bir haftamiz bile olmadı ama baglandim
Dr eldiveni içine kaynar su koyup bir elbiseye sararak isitiyiorum
Wc bilgisini de netten öğrendim ama neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
beyaz pamuguma yardim
Sağolun bebek maması veriyorum ama nette çok çelişkili bilgiler var ben de ordan bakarak öyle yaptımNasıl bakılır tam bilmiyorum ama normal sut verilmemesi gerekliymiş galiba ishal yapıyormuş sanırım aklınızda bulunsun
Evet süt direk olarak verilirse iç parazit ve ishal yapıyo.Suyla seyreltilmesi gerekliNasıl bakılır tam bilmiyorum ama normal sut verilmemesi gerekliymiş galiba ishal yapıyormuş sanırım aklınızda bulunsun
Ölme ihtimalleri çok yüksek herkes Yaşamaz diyor bir de ben saf suyu ne zaman verebilirimBebelac evet olabilir ama onun yerine veterinerden süt tozu alabilirsiniz,sıcağa yakın ılık tutarak bide tuvaletini yapmasını düzenli olarak sağlayarak miniği büyütebilirsiniz.Çok kedi büyüttüm bu şekilde kolay gelsin:)
Su ile karışım olunca rasisitizm riski varmış ben yine de arada su ve süt karışımı yapmalı miyimEvet süt direk olarak verilirse iç parazit ve ishal yapıyo.Suyla seyreltilmesi gerekli
Teşekkür ederimCanim bende bir haftadir besliyorum bana geldiginde iki haftalikti öncelikle onun bir kafesi var satiliyor onu almalisin o yokda da sıcak tutmalisin onu sicak su torbasini isit battaniyeye sar içine saat koy annesinin kalbi zannediyor o annesinden ayrilmis aglamasi normal daha gözünü bile acmamistir yemek için de hiçbişey verme yabanci bişey veterinerde süt tozu satılıyor benimki 35 lira ondan 3 çay kaşığı veriyorsun kendine özel küçük biberonu ver ona koyuyorsyn işte 3 cay kaşığı toz bir tatlı kaşığı ılık su çişini de popo deligine yavas yavas vurarak yaptiriyorsun kediler yavruyken cok hassas oluyorlarmis cok dikkatli ol canim
Ilık pamukla sildim inşallah sorun olmazBir de cok temizlik iyi değilmiş islak mendille falan sileyim deme bir de tahriş olur mazallah
bizde oyle yaptık çok bişey olmaz zannediyorum :)Ilık pamukla sildim inşallah sorun olmaz
Video atcam ama beceremiorumbı gorseydık mınnosu:)
Ay allah vumlemizden razi olsun bibicimMeryemm Allah senden razı olsunbal gibidir şimdo o bi arkadaş detaylı yazmış ona göre beslersin büyür inş. Sorunsuz bide sen gene az da olsa su ver sonuçta anne sütü içmiyor susuz kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?