- 11 Ocak 2010
- 32
- 0
-
- Konu Sahibi seksibebek
Aklına sigara geldikce fındık fıstığa sar bence yada duşa gir ben öle yapmıştım kaydirigubbakcemile2
canım benimde 4 gün oldu normalde 5 saat dayanamıyordum allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bir kitap var onu okudum bende aynı senin gibi krizlere girerdim hiç birşey yok hatta kardeşim inanmıyor sen iş yerinde içiyorsundur diyo yani o kadar sakinim
canım vallahı ben kadınlardan kadın olarak korkuyorum ıstedıklerını ne olursa olsun yaparız cunku..ama once beynınde bıtır yapıcam de ınankı yaparsın..a.s.sende sağol kar tabiki regl bahane değil de , dahada zorlaştırdı diyelim. fiziken istiyorum fakat zihnen istemiyorum umarım bırakıcam.inşallah bırakmak isteyen herkes kurtulur
canım valla demek kolay ama bende yaklaşık 2 hafta oldu bırakalı ben gerçekten çok istedim bırakmayı sigarayı sağlık için bıkakmak çok kolay ama bırakıcam diye bırakmak zor misal ben çok zor bi enfeksiyon geçiridm ve 8 gün serumla yattım neden benim çok nefes darlığım var ilk hastalandığım gece o nefesi alamadım ya sigara bitti benim için kriz geçirmeyi bırak aklıma bile gelmedi ciğerlerinden başka bişey sonra iyileştim yemekten sonra yaktım bi sigara oda ne soluğu tuvalette aldım ve sadece 1 kere çekmiştim ben çok zorlanmadım şuan bile düşündükçe midem bulanıyor allah sana sabır versn kuolay değil
canım vallahı ben kadınlardan kadın olarak korkuyorum ıstedıklerını ne olursa olsun yaparız cunku..ama once beynınde bıtır yapıcam de ınankı yaparsın..a.s.
Allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu...
mutlaka mutlaka okuyun.Hayatımın kitabı ya!!
ya bende bırakmak istiyorum bugün hiç içmedim ama dayanamıyorum mutsuzum sgara beni mutlu ediyordu: