Üç çocuklu başka anne yokmuu?

Bende de 3 çocuk var çalışıyorum.büyük oluşum13,küçük oluşum 12 kızım da 2,5 yaşını yeni bitirdi.

merhaba kızlar bendede 3 tanevar üçü de erkek ben onlarla baş edemiyorum artık ya siz 15 12 ve 3 yasındalar

bendede bir kız iki erkek evlat var evlat diyorum çünkü benimkiler çocukluktan çıktılar onları dünyaya getirdiğim için var gücümle iyi bireyler olmaları için uğraştım hepinizin aynı şeyi yaptığına inanıyorum allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın ve onların acılarını bizlere göstermesin

Sağol canım sizede çok geçmiş olsun:teselli: Çok şükür bizde de herkes iyi artık. İşte canım hassas nokta moral oda bende hiç yok ne yazık ki....

Filizcim hoşgeldina.s. gerçektende en gencimiz sensin herhalde üç çocuklu anneler arasında. Senin işinde bir hayli zor kayınpederinde yanındaymış. Ama emin ol en zoru okul hayatı başlayıncaymış onu anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

epeydir görüşemedik nerelerdesin özledimm :çok üzgünüm:

Son zamanlarda bende pek iyi değilim canım:çok üzgünüm: moralim çok bozuk... üzüntü ve stresten birde migren çıktı... Tabii ki en büyük üzüntüm çocuklarım, yetişemiyorum onlara, hergün çocukları okula götürüp getiriyorum, bebeğimi bırakıcak yer bulmakta zorlanıyorum, onuda götürürsem hem zor oluyor, hemde havalar soğuk. Bu sorun beni oldukça yıprattı.
Kızımın derslerine de yardımcı olamıyorum hemde daha 1. sınıfta bana en çok ihtiyacı olduğu zaman:çok üzgünüm: Oğlumu anaokulundan almayıda düşündüm, en azından kızımı komşularımla gönderirim dedim. Ama oğlumun öğretmeni okuldan almama karşı çıktı, haklı olarak. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım canım anlıyacağınsenağlama

zaten anladım güzelim epeydir yoksun sende benim gibi sıkıntılar yaşamışsın,birde migren tüh tüh tabikide çocuklarda perişan omuştur:1hug: özelden msn vericem konuşmak istersen her zaman iyi dinleyiciyimdir:1hug:
çok üzüldümm:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/sevginizi-kkya-arkdasiniza-kart-resimle-anlatin-t152132/index.html buraya bak

Aysecim doğru söylüyosun oldukça güzel bir site burası, bende kısıtlı zamanlarda girebiliyorum zaten en çok geceleri rahat oluyor. Herkes uyuyor ve zaman benim zamanım oluyor bazen eşim kızıyor daha yatmadınmı sen diye. Ne yazık ki kendim için ayırabildiğim ender saatler geceleri oluyor. İnşallah bizde çocuklarımızın büyüdüğü günleri görürüz...ve kendimize biraz daha fazla zaman ayırabiliriz...
Resim gönderme konusunda ise aysecim buraya bir bak.

benim de 3 çocuğum var.Büyük kızım 11 yaşında,oğlum 8 yaşında ve küçük kızım da 6 yaşında.Araları az olduğu için ben oldukça zorlandım.işime de hiç ara vermedim.Gerçekten zor günlerdi.avaş yavaş rahata eriyorum ama:bbo:
gelin bir de bana sorun.

4 tane de bende var.....

hepimizin çocuklarını allah bağışlasın arkadaşlar.ben de 3 ay sonra 2. kızımı doğuracağım allah nasip ederse.bebekken annem çocuk bakmak ev işi vs çok zor derdi bana.ama 2,3 ve daha çok çocukluları düşününce titreyip kendime geldim ve hayat koılaylaştı benim için.hep daha zor daha maddiyatsız daha hasta vs insanları düşünürsek şükrediyoruz ve hayatımız kolaylaşıyor.şükür iiy bişey yani,gerçek anlamda tabi,hissederek...ben annemin pimpirikliliği yüzünden ilk 2 yılı çok zor geçirdim.halbuki kızım günde 10 saat uyuyan uyanıkken de ağlamayıp oyun isteyen bir çocuktu.annem sayesinde çok talepkar bir çocuk oldu.tabii ki allah razı olsun 1buçuk yıl baktı,hakkını ödeyemem ama bir daha anneme baktırmam,çocuğum çok zor bir çocuk olma aşamasından döndü.mesela gece oyun istiyor,uyumuyor,vakitsiz marketten çikolata vs istiyor,sabaha kadar oyun oynasa yetmiyor,belli bir uyku yemek düzeni yok vs vs.annem benden gittiğinden beri (bu eğitim yılı başından beri)hem eşimle kavga etmiyoruz hem çocuğum az da olsa bir düzen sahibi oldu,daha anlayışlı bir çocuk oldu,erken yatıp annesine vakit bırakması sebebiyle daha sakin bir enne ve baba sahibi oldu.keşke daha anlayışlı bir annem olsaydı ama olsun o benim annem neticede hakkında konuşmak istemezdim ama bunları yüzüne de söylüyorum ama yok..kendi bildiğini okumaya devam:)))
şimdi 2. kızıma bir yurtdışı sitesinden uygun fiyata aldığım yıkanabilir bebek bezlerim geldi.onları bir inceleyeyim.görüşmek üzre...:)

benimde 3 çocuğum var 2 oğlan 1 kız oğlanlar 13 ve 15 yaşında kız 3 yaşında ... allah çocuklarımızı bağışlasın...

Kimse kimseyi iplemiyo mu yahu? Yazdım ama bana ithafen bişey söyleyen çıkmamış:)) ben de kendimi çok mu önemsedim ne 3 çocukluların arasında:)) sevgi ve kolaylıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…