Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1hug:HERKEZE MERHABA KIZLAR
Çok geçmişş olsun canım yaa bende senin gibi uzunca birsüredir daha yeni giriyorum aynenÇocukların ikisi birden hastalandı ardarda hastalık annem rahatsızlandı,başka sebepler ...Şu an bizde çok şükür iyiyiz küçük biraz grip şurup devam ediyorum herşeyden önemlisi can sağlığı,moral valla insanın morali yerinde olmayınca canı hiç birşey istemiyor:teselli:Sizede çok ama çok geçmiş olsun çocukları öp benim için canım byy
sevgileryerimseniben
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol canım sizede çok geçmiş olsun:teselli: Çok şükür bizde de herkes iyi artık. İşte canım hassas nokta moral oda bende hiç yok ne yazık ki....
merhaba ben 3 çoçukluyum
aranızda en genç 3 çoçuklu benim sanırım
en büyüğü kız 6 yaşında
oğlum 2 buçuk yaşında
süpriz yumurta kızım ise 14 aylık
hakikaten çok zor benimde yardımcım yok üstüne üstlük kayınpederimde bizimle yaşıyor anlıyacağınız işim çok zor..
eşim olmadan dışarı çıkamıyorum zaten allah yardımcımız olsun..
epeydir görüşemedik nerelerdesin özledimm :çok üzgünüm:
Son zamanlarda bende pek iyi değilim canım:çok üzgünüm: moralim çok bozuk... üzüntü ve stresten birde migren çıktı... Tabii ki en büyük üzüntüm çocuklarım, yetişemiyorum onlara, hergün çocukları okula götürüp getiriyorum, bebeğimi bırakıcak yer bulmakta zorlanıyorum, onuda götürürsem hem zor oluyor, hemde havalar soğuk. Bu sorun beni oldukça yıprattı.
Kızımın derslerine de yardımcı olamıyorum hemde daha 1. sınıfta bana en çok ihtiyacı olduğu zaman:çok üzgünüm: Oğlumu anaokulundan almayıda düşündüm, en azından kızımı komşularımla gönderirim dedim. Ama oğlumun öğretmeni okuldan almama karşı çıktı, haklı olarak. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım canım anlıyacağınsenağlama
nazececiğim,cevabın için teşekkürler,zaten googleden 3 çocuklu anneler diye girince ilk senin mesajın çıktı.orayı tıklayınca k.k.girdim.birde baktım ki güzel biryer üye oldum fakat birçok konuda eksiğim var mesela resim gönderemiyorum çok fazla fırsat bulamıyorum girmek için.Fırsat buluncada bir iki şeye bakıyorum sonra da arda uyanıyor.Herşey yarım kalıyor.Sen nasıl vakit bulabilebiliyorsun canım.Kızlar konusunda ise bana yardımcı oluyorlar:teytey:
peki bu aralar 3cocuklu yada 3cocugunu bekleyen yokmu
4 tane de bende var.....![]()