Üç çocuklu başka anne yokmuu?

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsuna.s. Biz bayramdan pek bişey anlamadık,:1no2: 1 yaşındaki kızım arefe günü kızamık aşısı oldu, üç gün sonra ateşi çıkabilir dediler. Tamda öyle oldu bayramın üçüncü günü ateş başladı, bugün dördüncü gün hala ateş bi çıkıyo bi düşüyo, doktora götürdük iki kere, iğne yaptılar, fitil verdiler, ama ilacın etkisi geçince tekrar ateş başlıyo, ne yapıcağımı şaşırdım.:a015: Diğer çocuklarımda hiç böyle bişey yaşamamıştım.

Büyük kızım 12,küçük kızım 7 ve üçüncüsü Arda Berk ise 10 aylık.Okula kızların biri gidiyor biri geliyor,yemek,beslenme hazırlığı ve küçüğün ihtiyaçları derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum.

merhaba bende 3. bebeğime hamileyim. iki kızım var . biri 8 biri 5 yaşında .Allah nasip ederse bebeğimde ağustosta doğacak. ama bana yardım edecekler var annem kızkardeşim kayınvalidem. sağolsunlar diğerlerinde de hiç yalnız bırakmadılar.Allah sağlık sıhhat versin hepimizin çocuklarına

Aramıza hoşgeldin ayşecima.s. Allah çocuklarını bağışlasın, maşallah kızlar büyükmüş, Hiç yardımları olmuyormu sana, gerçi o yaşlarda kızlara laf dinletilmez pek ama. Allah seninde yardımcın olsun...

merhaba arkadaslar benimde 3 kizim var 12 10 ve 9 aylik gercekden cocuk buyutmek cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun

Allah bağışlasın çocuklarını nurcan. İnşallah bebişinede sağlıkla kavuşursun. Senin yaşında küçükmüş, maşallah üç çocuk,:1rolleyes: banada bu yaşta üç çocuk nasıl oldu diyorlarda:1rolleyes:
Çok şanslısın yardım edecek yakınların varmış. Benim doğumlarda halam kaldı yanımda. Şimdide arasıra gelir, Birde eltim var onunda yardımı oluyor, en azından bir yere giderken bırakabiliyorum çocuklarımı, bunada şükür:1hug:

merhaba arkadaslar benimde 3 kizim var 12 10 ve 9 aylik gercekden cocuk buyutmek cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba Zehracım a.s. doğru söylüyosun çocuk büyütmek çok zor, ama bir o kadar da zevkli, mutluluk veren birşey. Her yaptıkları, öğrendikleriyle bizlere mutluluk veriyorlar, Allah ayırmasın yavrularımızdan bizleri inşallah.
Yaramazlık yaptıktan sonra ki gülüşleri yok mu, o zaman bütün yelkenler suya iniyor işte. Onlar bizi bir gülücükle bile kandırıyolar....

selam kizlar benimde 3 cocugum var 2 kiz 13 ve 10 birde oglum 18 aylik onlari cooook seviyorum.

Benim de 3 çocugum var.3. hamılelıgı duyan arkadaşlarım delısın sen demışlerdı,evet delıyım herhalde,ama onları çok sevıyorum.

merhaba nazece benim de3 cocuğum var.biri14 11 ve3yaşında ama kimseye 3çocuk tavsiye etmiyorum.onlarla uğraşmak cok zor çünkü benim çocukların hepsi erkek. eRKEKLERLE

yerimsenibenBiliorsun 3 çocuklu değilim ama ALLAHIM BAĞIŞLASIN 2 oğlum var her söylediğine katılıyorum çok zor bir okadarda çok zevkli yaramazlık yaparken bile oşirin şirin gülüşler yokmuu:sm_cool:sırnaşık şeyçocuklar iyidir umarım sağlık problemi falan:1no2:inşallah yoktur,öpüyorum seni fazla giremiyorum girince tekrar yazarım ok

Ben yokken bayağı kalabalık olmuşuz:dance: Bütün üç çocuklu anneleri tebrik ediyorum, hoşgeldiniz hepiniz a.s.(Gülsecim sen de dahilsin yani, 2 erkek çocuk üç çocuğa bedeldir:roflol:)
Hastalık nedeniyle uzun zamandır yoktum:çok üzgünüm: Önce çocuklar hastalandı, ardından eşimle ben, çok zor geçti günlerim. Ateşler içinde geçen o geceler, her gece biri ateşlendi 1 hafta sürdü ateş çocuklarımda, nerdeyse hergün doktortaydık. (Allahtan klinik tam karşımızda)Çok şükür şimdi daha iyiler Annenin hastalanmasıda feci bişey hastayken bile çocuklarınla ilgilenmek zorundasın çünkü. Zaten onları hasta bitkin görünce bir anne tabiri caizse gebersede dayanamayıp kalkıp çocuklarına bakar. Böylesine büyük bir duygu annelik ne güzel. Hele baba da hastaysa yandınız o zaman, eşimin nazı daha da çokkafamçokkarıştı Şu an hepimiz iyileşme sürecindeyiz, çok şükür Allah hepimize sağlıklı günler nasip etsin inşallah...

:1hug:HERKEZE MERHABA KIZLAR
Çok geçmişş olsun canım yaa bende senin gibi uzunca birsüredir daha yeni giriyorum aynenÇocukların ikisi birden hastalandı ardarda hastalık annem rahatsızlandı,başka sebepler ...Şu an bizde çok şükür iyiyiz küçük biraz grip şurup devam ediyorum herşeyden önemlisi can sağlığı,moral valla insanın morali yerinde olmayınca canı hiç birşey istemiyor:teselli:Sizede çok ama çok geçmiş olsun çocukları öp benim için canım byy
sevgileryerimseniben

merhaba ben 3 çoçukluyum
aranızda en genç 3 çoçuklu benim sanırım
en büyüğü kız 6 yaşında
oğlum 2 buçuk yaşında
süpriz yumurta kızım ise 14 aylık
hakikaten çok zor benimde yardımcım yok üstüne üstlük kayınpederimde bizimle yaşıyor anlıyacağınız işim çok zor..
eşim olmadan dışarı çıkamıyorum zaten allah yardımcımız olsun..

Güzelim nazece adına sana bende hoşgeldin diyeyim ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRULARINI ve yardımcın olsun ayy ben ikisiyle başa çıkamıyorum 3 tane çoooook zordur eminim off ALLAH SABIR VERSİN KOLAYLIKLAR VERSİNfisfisfis

nazececiğim,cevabın için teşekkürler,zaten googleden 3 çocuklu anneler diye girince ilk senin mesajın çıktı.orayı tıklayınca k.k.girdim.birde baktım ki güzel biryer üye oldum fakat birçok konuda eksiğim var mesela resim gönderemiyorum çok fazla fırsat bulamıyorum girmek için.Fırsat buluncada bir iki şeye bakıyorum sonra da arda uyanıyor.Herşey yarım kalıyor.Sen nasıl vakit bulabilebiliyorsun canım.Kızlar konusunda ise bana yardımcı oluyorlar:teytey:

bende varim hanimlar....:sm_cool:benimde 3 tane cocugum var:hoorayglan 10 yasina girecek bu ayin 10 unda, iki kizim var biri 7 digeri ücüncü ayda 6 ya girecek....:sm_cool:
tabiiki zor cocuk büyütmük hic de kolay degildir allah hepimize yardim etsin....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…