• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklu başka anne yokmuu?

nazece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
80
0
86
47
İstanbul
KK ya üye olduğumdan beri hiç üç çocuklu bir anneyle karşılaşmadım. Artık Allahın bir akıllısı benmiymişim diyorum üç çocuk yapmışımfisfisfis:hooray:

Üç çocukla ilgilenmek, onları eğitmek, yedirmek, giydirmek O kadar zor ki yaşamayan anlayamaz heralde. Hele bir de yalnızsanız, yardım etcek kimse bulmakta zorlanıyorsanız çok kötü oluyor :çok üzgünüm:

Bazen öyle anlar oluyo ki kendimi yetersiz ve çaresiz hissediyorum.senağlama

Çocuklarımı o kadar çok seviyorum ki üç değil beş olsa aynı sevgiyi veririm tabiki. Onlarsız asla olamam. Şeniz:emir_bebek::nazar:

Benim gibi üç çocuk annesi yok mu burda dertleşelim....sıkıntılarımızı paylaşalım...:1hug:

kaç yaşlarında çocukların Allah bağışlasın

En büyüğüm kız 8 yaşında, oğlum 6 bir de şeker bir bebeğim var 1 yaşında. Üçüncüyü düşünmüyorduk ama sürpriz oldu bize kürtaj olmak istemedim:1no2:
iyi ki gelmiş dünyaya bebeğim:emir_bebek:
Allah cümlezinkini bağışlasına.s.

benim bir çocuğum var ama inan bir tanede olsa çocuk zor,sabır istiyor........

saol cnm oğlum 6 yaşında, kızım 3 aylık henüz

Allah bağışlasın zehracım, küçükmüş senin çocuklarında, ne güzel bir kızın, bir oğlun var. Allah uzun sağlıklı ömür versin:nazar:

benim bir çocuğum var ama inan bir tanede olsa çocuk zor,sabır istiyor........

Gerçekten öyle misty, bir olsun, üç olsun hep sabır, hep sabır. Allah yüreğimizden evlat sevgisini eksik etmedikçe üstesinden geliriz inşallah. Allah sanada sabır versina.s.

Bir kaç gündür iki çocuğumda hastaydı, çok şükür şimdi daha iyiler ama onları iyleştirirken insan kendisiyle ilgilenemiyor bende çok yorgun düştüm. senağlama Birini okula hazırla, derslerine yardım et, üstelik 1. sınıfta en zor dönem. Diğerleri hasta durmuyorlar, Allahtan komşularım çok iyi kızımı komşum götürüp getirdi 1 hafta boyunca.
Birde bayram geldi üstüne hiç bişey yapamadım daha moralim çok bozuluyor, çok bunalıyorum. :çok üzgünüm:Yine de diyorum Allah çocuklarımıza, tabi bizede sağlık versin inşallah. :nazar:

Bu arada gerçekten bir ben varım heralde 3 çocuklu kaç gündür kimse yok.

Merhabalar nazece benim henuz cocugum yok ama 3 cocuklu arkadaslarim var seni bir nebzede olsa anliyabiliyorum baslarini kasiycak vakitleri olmuyo:bbo:

Allah kolayliklar versin sana:teselli:

Yavrularin buyuyunce vatanina, milletine hayirli cocuklar olurlar insallah canim sikma canini:1hug:

ablam peşinden geliyorum üzülme yalnız kaldım die :teytey: şu sezeryanım iyileşsin 2. sonra emen 3. yapıcam ama belkim 4 olur çok güsel ya :teytey:

Merhabalar nazece benim henuz cocugum yok ama 3 cocuklu arkadaslarim var seni bir nebzede olsa anliyabiliyorum baslarini kasiycak vakitleri olmuyo:bbo:

Allah kolayliklar versin sana:teselli:

Yavrularin buyuyunce vatanina, milletine hayirli cocuklar olurlar insallah canim sikma canini:1hug:

a.s. sağol canım güzel dileklerin için. Darısı başınayerimseniben

ablam peşinden geliyorum üzülme yalnız kaldım die :teytey: şu sezeryanım iyileşsin 2. sonra emen 3. yapıcam ama belkim 4 olur çok güsel ya :teytey:

Allah bağışlasın canım yavrunu çok şekermiş.:nazar::emir_bebek: Kalabalık bir ailemimi olmak istiyorun canım sende benim gibi. 2 yi 3 ü anladımda 4. noluyo kız iyimisin.tatlicadiarzu
Fazla çocuk tavsiye etmem valla canım çok zor bakımlarıtatlicadiarzu

a.s.:emir_bebek:nazece güzelim benimde üç tane biri 7 ikinci 5 üçüncü9 aylık seni anlıyorum canım bende 30 yaşındyım,ne yapalım takdırı ilahı onlarsız da oluyo kayınvaldeme bir gün bıraksam özlüyorum,allah kolaylık versin.

a.s.:emir_bebek:nazece güzelim benimde üç tane biri 7 ikinci 5 üçüncü9 aylık seni anlıyorum canım bende 30 yaşındyım,ne yapalım takdırı ilahı onlarsız da oluyo kayınvaldeme bir gün bıraksam özlüyorum,allah kolaylık versin.

:sm_cool::teytey:a.s.Valla şaşırdım hiç üç çocuklu biri çıkmıcak sanıyordum. Elbette goncacım onlarsız olurmu hiç bende öyleyim hemen özlüyorum bir yere bırakınca aklım hep onlarda kalıyor. Çocukların yaşlarıda benimkilerle hemen hemen aynı canım. Desene aynı zorlukları yaşıyoruz seninle. Allah kolaylık versin canıma.s.:nazar:

evet 2 çocuklu varda üç çocuklu çıkmadı henüz bekliyorum. Allah bağışlasın yavrularını seninkiler kaç yaşlarında?

ben varim canim. 3 oglum var. allah bagislarsa..bence cok guzel 3 cocuk tabi maddi ve duygusal olarak verebilecek seylerin varsa? cok sukur ben istedim allah verdi... hepsi istegim jeyyar:dogrultusunda oldu kaza yok yani!!allah olmayanlarada versin... insallah. optum seni........a.s.

ben varim canim. 3 oglum var. allah bagislarsa..bence cok guzel 3 cocuk tabi maddi ve duygusal olarak verebilecek seylerin varsa? cok sukur ben istedim allah verdi... hepsi istegim jeyyar:dogrultusunda oldu kaza yok yani!!allah olmayanlarada versin... insallah. optum seni........a.s.

a.s.Allah bağışlasın canım ne güzel sen istemişsin Allah vermiş çok şükür. ne olursa olsun çocuklarımı elbette çok seviyorum bende.:asigim: kaza oldu ama çok isteyerekte doğurdum bebeğimi canlarım onlar benim.:nazar: Maddi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama manevi olarak bir sorun yok, birbirlerini kıskanmalarının dışındayerimseniben
Senin çocukların kaç yaşlarında serena?a.s.

a.s.Allah bağışlasın canım ne güzel sen istemişsin Allah vermiş çok şükür. ne olursa olsun çocuklarımı elbette çok seviyorum bende.:asigim: kaza oldu ama çok isteyerekte doğurdum bebeğimi canlarım onlar benim.:nazar: Maddi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama manevi olarak bir sorun yok, birbirlerini kıskanmalarının dışındayerimseniben
Senin çocukların kaç yaşlarında serena?a.s.

amin hepimizinkini canim..kiskaclik bizdede cokkÇok üzgünüm çoooktek kiskanclik olsa iyi.jeyyarvalla sabahlari cocular okula giderken benim evde bi kaos bagris cagris sorma gitsinsırnaşık şeyallah canlarini sag etsin ne yapayim :sm_confused:benimkiler buyuk 14-10-6 yasinda allahdan hepsi okula gidiyor..... yoksa ne yapardim benjeyyar

amin hepimizinkini canim..kiskaclik bizdede cokkÇok üzgünüm çoooktek kiskanclik olsa iyi.jeyyarvalla sabahlari cocular okula giderken benim evde bi kaos bagris cagris sorma gitsinsırnaşık şeyallah canlarini sag etsin ne yapayim :sm_confused:benimkiler buyuk 14-10-6 yasinda allahdan hepsi okula gidiyor..... yoksa ne yapardim benjeyyar

Hepsinin arasında dört yaş varmış süper valla özelliklemi oldu böyle? Üç erkek çocuk evde baya bir kavga oluyordur. Bizde bir tane var ama iki kızada yetiyo yani tek kişilik ordu:1ninca: Benim ikisi okula gidiyor, öğlenciler, gidene kadar bizde de aynı kaos hüküm sürmektesırnaşık şeytatlicadiarzu ne yazıkki ben götürüp getiriyorum, servise bindiremedik valla korktular, tabi bende kıyamadım. Allahtan bebeğime komşularım bakıyoda gidip geliyoruz ailecek okulasırnaşık şey Bende beş saat kadar bebeğimle yalnızım büyükler yokken rahat rahat seviyorum bebeğimi, onlar varken mümkün olmuyor haliyle. Canlarım hepsi birden kucağımda bitiveriyor benide öp, benide gıdıkla neler neler :roflol:

Siz şimdi çok sıkıntı çekiyorsunuz ama daha sonra o kadar güzel oluyor ki,biz döt kardeşiz en küçüğümüz 23 yaşında.Bayramlarımız okadar güzel oluyor ki.Bide çocuklar da evliyse sormayın.Anne ve babanın en büyük mutluluğu olur herhalde,çünkü ben bazen onların ne kadar mutlu olduklarını görebiliyorum.Yazık anneciğim çok sıkıntı çekti ama büyüyünce biz yükünü biraz aldık.Biz kardeşler hep birbirimize desteğiz,sizinkilerde öyle olacak.Onlarda büyüyünce çok kardeş olmanın nimetlerini alacaklar eminim.Çok zor bir durumdur herhalde Allah size sağlık,güç,kuvvet versin,onlarada sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Umarım size ihtiyaç duyduğu çağları sizin için çabucak geçsin.Hoşçakalın...

Siz şimdi çok sıkıntı çekiyorsunuz ama daha sonra o kadar güzel oluyor ki,biz döt kardeşiz en küçüğümüz 23 yaşında.Bayramlarımız okadar güzel oluyor ki.Bide çocuklar da evliyse sormayın.Anne ve babanın en büyük mutluluğu olur herhalde,çünkü ben bazen onların ne kadar mutlu olduklarını görebiliyorum.Yazık anneciğim çok sıkıntı çekti ama büyüyünce biz yükünü biraz aldık.Biz kardeşler hep birbirimize desteğiz,sizinkilerde öyle olacak.Onlarda büyüyünce çok kardeş olmanın nimetlerini alacaklar eminim.Çok zor bir durumdur herhalde Allah size sağlık,güç,kuvvet versin,onlarada sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Umarım size ihtiyaç duyduğu çağları sizin için çabucak geçsin.Hoşçakalın...

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içina.s. bizde öyle dört kardeşiz gerçektende çok güzel kalabalık bir aile olmak.:nazar: Çocukluğumuz, gençliğimiz çok güzel anılarla dolu. Onlarda büyüdüğü zaman birlikte yaptıkları yaramazlıkları hatırlayıp gülecekler biz boşuna sinirleniyoruz aslında. Aynı şeyleri biz de yapmadıkmı sanki, elbette daha hoşgörülü davranıyorum çocuklarıma.
Zaten ben tek çocuğa kesinlikle karşıyım. İnşallah birbirlerine bağlı birer kardeş olurlar canlarım:emir_bebek:

Back