KK ya üye olduğumdan beri hiç üç çocuklu bir anneyle karşılaşmadım. Artık Allahın bir akıllısı benmiymişim diyorum üç çocuk yapmışımfisfisfis:hooray:
Üç çocukla ilgilenmek, onları eğitmek, yedirmek, giydirmek O kadar zor ki yaşamayan anlayamaz heralde. Hele bir de yalnızsanız, yardım etcek kimse bulmakta zorlanıyorsanız çok kötü oluyor :çok üzgünüm:
Bazen öyle anlar oluyo ki kendimi yetersiz ve çaresiz hissediyorum.senağlama
Çocuklarımı o kadar çok seviyorum ki üç değil beş olsa aynı sevgiyi veririm tabiki. Onlarsız asla olamam. Şeniz![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Benim gibi üç çocuk annesi yok mu burda dertleşelim....sıkıntılarımızı paylaşalım...:1hug:
Üç çocukla ilgilenmek, onları eğitmek, yedirmek, giydirmek O kadar zor ki yaşamayan anlayamaz heralde. Hele bir de yalnızsanız, yardım etcek kimse bulmakta zorlanıyorsanız çok kötü oluyor :çok üzgünüm:
Bazen öyle anlar oluyo ki kendimi yetersiz ve çaresiz hissediyorum.senağlama
Çocuklarımı o kadar çok seviyorum ki üç değil beş olsa aynı sevgiyi veririm tabiki. Onlarsız asla olamam. Şeniz
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Benim gibi üç çocuk annesi yok mu burda dertleşelim....sıkıntılarımızı paylaşalım...:1hug: