üç boyutlu parke

CAVIDAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
188
0
96
Diğer
kıslar evinde ÇAMSAN LAREKS üç boyutlu parke kullanan varmı nasıl memnunmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var:uhm:

hic duymamistim,simdi gorunce arastirdim ama normal parkeden bi fark goremedim ben:uhm:

Canım 3 boyutlu olunca elini sürdüğünde ağacın çizgilerini hissedersin yani düz bir yüzey değildir.
Ben kullanmadım ama açıkcası doğal görüntüsünden dolayı güzel görünüyor kullanan varsa zorluklarını belirtirse iyi olur..

açık renklerde kir girer koyu renklerde deterjan ve kireç lekesi belli olur çok az ama iyice temizlenirse bişey olmaz

3 boyutlu akçaağaç ı beğenmiştim elinizi gezdirdiğinizde hissediyorsunuz,çok öle toz kir tutacak kadarda belirgin değil desenleri

canim ben 3 yil once , oak - breazilian cherry dosettirdim, renkten cok memnunum, agac kaliteside ayni sekilde, belirli bir butceyle girdigimiz icin , aslinda secerken en kalitelisine de gitmedik , ortalama bir kalitede , iyi bir renk sectik ve cok memnunum..

ancak parkelerini dosettirmeden en az 1 hafta dosenecegi ortamda beklettir, agaclar her alanin havasindan farkli sekilde etkileniyor, denize yakin bolgede daha cok sisme yapiyorlar mesela, o sebepten dosenmeden oldugu bolgenin havasina gore sisme olayini tamamlamasi lazim, aksi takdirde dosendikten sonra sisen parkelerde , kabariklik, goruntu bozuklugu oluyor, birde aklinda bulunsun, diger parkelere oranla daha dolgun olduklarindan , en ufak cizik, zedelenme kendini hemen gosteriyor..

kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…