Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Ablacığım amin hatalarımızı Rabbim tamamlasin
Dualarda buluşturan Rabbime şükürler olsun

Amin inşallah duamız kabul olur ve burda paylaşır bunun mutluluğunu da yaşarız inşallah canım benim
Kardeşim ve MMorsalkimm için okuduk Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah okuyan vesile olan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin bizden yana helali hoş olsun MssPARE

Canım benim Rabbim annecigine Ramazan ayı hürmetine kadir gecesi hürmetine şifalar versin yüzünüzü güldürsün ❤⚘

Başka dua gruplarında buluşmak üzere canım ⚘❤

Amin Minacim Rabbim dualarımızı kabul etsin mübarek günler hurmetine

Kurbikim canım benim Amin

Duasını sevdiğim bitanem ❤❤

Rabbim mübarek günler hürmetine seninde gönlünde olan duanı kabul etsin...

Hep birlik olup dualar okuduk ne mutlu bizi kurda birleştiren Rabbim cennette de kavuştursun

Son 2 arkadaşa okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Canlarım Allah sizden razı olsun senden de razı olsun canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah MssPARE
Allahım sizden razı olsun birlik olup birbirimize duaları okuduk Rabbim duasini kabul eden kullar arasına alsın hepimizi

mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve MMorsalkimm niyetlerine hepimiz okuduk Rabbim kabul etsin aminn Allah razı olsun bizlere vesile olduğun için çok sağol MssPARE

mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve MMorsalkimm niyetlerine okudum Allah kabul etsin

MssPARE

okudum canım MssPARE

mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve MMorsalkimm arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE kuzum hakkini helal et emeklerin cok bizde sabirla ugraştin Allah razı olsun Allah'ta seni en kisa zamanda selamet'e cikarsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…