Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Hejar canım

Iki niyet var

Biri Mmorsalkim

Diğeri mutlulukbenihicbirakmanin kardeşi

Iki arkadaşa okuma yapıyoruz
Canım listenin hepsine okudum mutlulukbemihiçbırakmanın kardeşine ve morsalkım Allah kabul etsin inşallah

mutlulukbenihicbirakma kardeşi özge ve MMorsalkimm niyetlerine okudum bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

Bugünkü son iki arkadaşın okumalarını yaptım Rabb'im dualarınızı kabul etsin hepinizin güzel bir paylaşım oldu MssPARE

mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve MMorsalkimm için okudum Rabbim kabul eylesin
MssPARE canım Allah senden razı olsun dualrda bizi buluşturduğun için , okuyan herkesinde ağzına yüreğine sağlık
bi eksiğimiz hatamız varsa Allah meleklerine tamamlatsın ramazan dualarında buluşmak üzere

mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve MMorsalkimm için okudum Rabbim kabul eylesin
MssPARE canım Allah senden razı olsun dualarda bizi buluşturduğun için , okuyan herkesinde ağzına yüreğine sağlık
bi eksiğimiz hatamız varsa Allah meleklerine tamamlatsın ramazan dualarında buluşmak üzere

MMorsalkimm ve mutlulukbenihicbirakma kardeşi niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Allah okuyandan, okutandan, vesile olandan razı olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Dualarımızın kabul olduğunun sevincini yaşayalım en kısa zamanda inşallah

Son 2 arkadaşa da okudum parem Allah kabul etsin MssPARE
Seninde eline sağlık hakkını helal et. Vesile olduğun için bizi bu dualarda birleştirdiğin için Allah senden razı olsjn. Kalbindeki tüm dualarını hayırla kolayca kabul etsin. Sana en güzel kapılarını açsın dünya ve ahirette iyilikler seni bulsun canım arkadaşım. İyi ki tanıdım seni

mutlulukbenihicbirakma ve kendi niyetime okudum. Allah kabul etsin.amin
Okuyan tum arkadaslardan da Allah razi olsun
MssPARE

İki arkadaşın niyetine okudum bağışladım Allahım en tez vakitte kolaylıkla hayırla kabul eylesin inşallah MssPARE

Bugunku arkadaslar icin de okudum. Allah kabul etsin. Amin
MssPARE
Allah razi olsun. Bir dahaki dua grubunda gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…