Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları :KK68:

Bir Üç Aylara daha geldik şükürler olsun 4. kez birlikteyiz 🤲🏻

Günlük ibadetlerimiz, okumalarımızı, mübarek günleri geceleri paylaşıyoruz motive oluyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden ❤️

Eki Görüntüle 3527276

🍃 ORUÇ BORÇLARI TABLOSU 🍃
İsimTutulanKalanHedef
Bonus Bonus 81220
@penyez8341115
@Hayalkuran..10
@Ssero32225
@sweetgirlcandy4610
@Gonulmeyvesi6511
@i p e k..11
@Chocolita1910
@papatyamm11415
Efser Efser ..10
@Ortmenhanim9451015
@dolar milyoneri82230
@Pinhan52530
Denp Denp 121830
Merhabalar...❤️
Bende listede yer almak isterim 🌹. Aslında kaza orucum yok ama niyet etdim 20 gün recepten 20 gün şaban ayından tutayım diye inşaAllah kısmet olursa
Rabbim tutduğunuz oruçları,kıldığınız namazları,okuduğunuz zikirleri kabul etsin 🤲🏻

Merhabalar...❤️
Bende listede yer almak isterim 🌹. Aslında kaza orucum yok ama niyet etdim 20 gün recepten 20 gün şaban ayından tutayım diye inşaAllah kısmet olursa
Rabbim tutduğunuz oruçları,kıldığınız namazları,okuduğunuz zikirleri kabul etsin 🤲🏻

Hoş geldin 😍 oruç listesini baya oluyo yapalı biz de hedeflediğimizi tam tutamadık ama yine de ilerledik.

Çok isterim çok sevinirim ❤️❤️ günlük zaten tesbih çekiyorum ben de böyle bir konu olduğunu bilmiyordum.
Hemen inceleyeyim yazılanları 🌸 gelirim tabiki teşekkür ederim ❤️

Hoş geldin sen de dolunay 🌸

Üç aylar içinde ben günlük etiket yapıyorum örnek tesbihat okumaları paylaşıyorum herkes kendi istediğini bildiğini ve yapabildiğini yapıyor yazıyor.

Hoş geldin 😍 oruç listesini baya oluyo yapalı biz de hedeflediğimizi tam tutamadık ama yine de ilerledik.

Üç aylar içinde ben günlük etiket yapıyorum örnek tesbihat okumaları paylaşıyorum herkes kendi istediğini bildiğini ve yapabildiğini yapıyor yazıyor.
Hoşbuldum canım ❤️
Olsun hiç yoktan iyidir yavaş yavaşda olsa niyetlenip bitirirsiniz inşaAllah

Benim de borçlarım var ama onları bu ara tutamam maalesef 🥹 tesbihat okumalarına seve seve katılırım ❤️

Cuma geceniz mübarek olsun ❤️

Başlığı eski haline getirince bir hoşluk geldi kalbime ❤️

Bir üç aylar daha geldi :KK68: Şükürler olsun ömrü verene yaşatana 🤲🏻

Haftaya bu gece kandil olacak.
Şimdiden kendinizi ayarlayın planlar yapalım üç aylar için buraya yazalım. Örnek alalım birbirimizden.

Fırsat oldukça ilk mesaja eklemeler yapıcam inşallah.

Eki Görüntüle 3527286

@penyez83
@Tiniminimavihanim
@Chocolita
Efser Efser
@Aktif Lora
@golgefeslegeni
@Gonulmeyvesi
@MssPARE
@papatyamm
@sweetgirlcandy
aysen- aysen-
@-Hayal
@Pinhan
@i p e k
@Ssero
@Lidlaylim
@dolar milyoneri
@mavibaloncuk
Denp Denp
Çok heyecanlı kuzularimla duvarları süsledik.Cami resimleri Kabe resmi çizdi abimiz kızlarımda kağıtlara Ayet-i kelimeler yazdı, gul resimleri cizdiler.Evin her kosesine gul kokusu dokuyoruz .Peygamberimiz kokuyor diyor kuzucuklar :) Birde dua zikir oruc ve namaz cizelgesi yaptık her birimiz için. Onlarida yapıştırdık.Niyetim evlatlarıma örnek olabilmek hergun 30 dk zikir saati ve 30 dk kuran okuma etkinliği yapacağız ( Kur'ani sesli okutuyorum )her gece uyumadan önce okunacak dualarımız var ve hergune yeni bir sure ezber edeceğiz.Rabbim bu üç ayları dolu dolu gecirebilmeyi nasip eylesin inşallah🤲

İyi akşamlar herkese 🌸
Yazılanlar gibi ben de yazmaya çalıştım gün içindekileri 🥰
Meryem suresi ve yusuf suresini dinledim
99 Ya Musavvir
99 Ya Mübdi
298 Ya Rahman
258 Ya Râhim
489 Ya Fettah
100 La İlahe İlla ente Ya Hannaü ya Mennanü ya bediassemavati vel ard.

Sayısız
Estağfirullah el azim
Sümmes sebile yesserahu

Hayırlı aksamlariniz olsun inşallah
🌸Kelimeyi tevhid
🌸Salavat-ı şerif
🌸Elhamdülillah
🌸Allahu Ekber
🌸Sübhanallah
🌸Sübhanallahi vebihamdihi Suphanallahil Azim
🌸Estagfirullah El Azim
🌸La havle vela kuvvete illa billah aliyyil Azîm
🌸Ya Vedud
🌸Ya Vekil
🌸 Ya Rahim
🌸Ya Hakim
🌸 Ya Hayyum
🌸Hu Allah
Zikirleri yapıldı
🌸 Fatiha ,Subhaneke , Kevser,İhlas sureleri dua niyetiyle okundu
🌸Bakara Suresi dinlendi
Hayiz dönemi olduğu için namaz ibadetleri yok:) Allah ibadetlerimizi kabul eylesin

X