Bende öyle düşündüm sonradan. Vesvese geliyor diye..Amine Busra ayetlerde sabit kuzum şeytan apaçık düşman ve senin yaptığından memnun değil.
Bunun bilincinde olup aldanmamaya çalışıcaz.
Hepimizi bir yerden yakalayabiliyor.
Kuranda şeytanla ilgili ayetler diye nette araştır bir sürü çıkacak karşına. Varsa mealden oku meallerin arkasında konular yazar.
Araf suresi 7. Ayet
"Ey İnsanoğulları! Şeytan, ayıp yerlerini kendilerine göstermek için elbiselerini soyarak ananızı babanızı cennetten çıkardığı gibi sizi de şaşırtmasın. Sizin onları görmediğiniz yerlerden o ve taraftarları sizi görürler. Biz şeytanları, inanmayanlara dost kılarız."
Araf suresi 200 ve 201. Ayetler
"Eğer şeytandan bir kışkırtma seni dürterse, hemen Allah’a sığın. Şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir."
"Allah'a karşı gelmekten sakınanlar, şeytan tarafından bir vesveseye uğrayınca, Allah'ı anarlar ve hemen gerçeği görürler."
Tabi gelmez mi geldiği an düşün ki doğru yoldayım. Sen hayırsız bir işle uğraşırsan hiç gelmez o vesvese.Bende öyle düşündüm sonradan. Vesvese geliyor diye..
Ya 16 dı ya19 gün olması lazım canım ama tam eminde olamadımDenp gelmediğin zaman içinde bi güncelleme oldu site 13 ocağa geri döndü bi 10 günlük sanırım veri kaybı oldu bizim tablomuzda etkilendi.
Eklediğim sayılar eklememişim gibi göründü.
Tabloyu sıfırladım herkes üç aylarda ne kadar tuttuysa toplam onu yazdık.
Sen bu 12 günden önce kaç gün tuttun hatırlıyor musun?
Ya 16 dı ya19 gün olması lazım canım ama tam eminde olamadım
Olur canım16 nın üstüne ekleyeyim o zaman 12 yi.
15 gün kalmış borcum bu akşam hayırlısıyla Rabbiminde yardımıyla baslayayim oruclarimi tutayimda bitirip üstüne ekstra sevabına oruclarda tutmuş olayım inşallah
Tamam canım 2 gün borcum kalmıs o zamanDenp bunu yazmışsın canım sonrada 1 gün daha yazmışsın 12 ocakta.
16 oluyor 28 gün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?