Ramazana kadar canımRamazana kadar mı haftalıkmı yapıyosunuz. Bu hafta 3 gün inşallah
Sen neye niyet edersen ona sayılır baloncuk vaktinde tutamadım orucun kazasına diye niyet etmediysen nafile olurHanımlar bi sorum olacak, kandillerde tuttuğumuz oruç kaza borcumuza sayılıyor mu sayılmıyor mu ?
Hani kandil günü sevabını da alır mıyızSen neye niyet edersen ona sayılır baloncuk vaktinde tutamadım orucun kazasına diye niyet etmediysen nafile olur
Tabiki o gün oruç ibadetini yapmanın sevabını ayrıca varHani kandil günü sevabını da alır mıyız
Cevabın için teşekkür ederim ablaTabiki o gün oruç ibadetini yapmanın sevabını ayrıca var
Bende sadece oruç tutmaya diye niyet ediyodum. Ama kalben kazalarım eksilsin diyeSen neye niyet edersen ona sayılır baloncuk vaktinde tutamadım orucun kazasına diye niyet etmediysen nafile olur
Olur inşallah fazla tutarsam mutlu olurum, eksik kalmasından iyidirAmine Busra 10 gün yazayım sana tuttukça eksiltirim ilk mesaja bak tabloya
Bende sadece oruç tutmaya diye niyet ediyodum. Ama kalben kazalarım eksilsin diye
Düne ek olarakBugün niyetlendim iftarı bekliyorum
200 subhanallahil ehadis samed
Hatim sayfalarımdan 10 sayfa vardır.
Vakit namazları kılındj
Borcumuz çok zaten, rabbim tamamlamayı nasip etsin. Bundan sonra farklı niyet ederim bende doğru söylüyosunOda bir niyet ama orucun bir sürü çeşidi var kaza kefaret nafile adak bunları niyetle belirtiyoruz.
Hesapla toplam kaç gün var yaz bi yere zamanla tuttukça eksilt ondan.
Burda kısa hedefler koyduk ama kimse tam şu kadar borcum var demiyor demek doğru değil çünkü
Borcumuz çok zaten, rabbim tamamlamayı nasip etsin. Bundan sonra farklı niyet ederim bende doğru söylüyosun
Olur inşallah fazla tutarsam mutlu olurum, eksik kalmasından iyidir
Bugünde niyetliyim
Eline sağlık teşekkür ederimDün ve bugün olarak 2 gün düştüm ilk mesajda bakıp kontrol edersin.
Dün biraz rahatsızım tutamadım ama bugün niyetlendim çok şükürİyi akşamlar
Eyyamı biyz orucu için hatırlatma!
Daha önce yapacaktım vaktim olmadı.
Pazartesi, salı, çarşamba günleri Allah nasip ederse oruç tutuyoruz. Tutabilenler boş geçirmesin.
penyez83
@Tiniminimavihanim
@Chocolita
@Efser
@Aktif Lora
@golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
@MssPARE
papatyamm
@sweetgirlcandy
@aysen-
@-Hayal
@Pinhan
@i p e k
@Ssero
@Lidlaylim
@dolar milyoneri
mavibaloncuk
Denp
@dolunaybekler
@3R1Z
@Cittaslow
@visnetozu
@selin18
Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?