Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Oruç listesine ekleyeyim mi baloncuk?

Güzel arkadaşlarım 2 ay önce başladık borçlarımızı tutmaya. Ben geçen sene Ramazanda olan borcumu bitirdim şükürler olsun
Borçlarım çok devam edicem ama buna bile mutlu oldum.

Kontrol edin siz de 2 gün giremedim belki eksik bıraktığım olmuştur.

Aijoo büşracım hoş geldin aran bittikten sonra seni de borç tablomuza eklerim istersen ilk mesajda sabit.

penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
i p e k
Ssero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Denp
dolunaybekler
3R1Z
C Cittaslow
visnetozu
Aijoo

Gonulmeyvesi perşembe, cuma, cumartesi,pazar oruçlu muydun doğru mu anladım? Ona göre düşücem
Benden sadece 2 gün düşebilir misin canım?

Çarşamba perşembe cuma oruçluydum ama o ayrı bi kefaret orucumdu

Dün ve bugün kaza orucuma niyet ettim kalan 2 günüm var

Allah kabul etsin bonusumm
Geçen ramazandan benimde 1 günüm kaldı Şükür. Sonra borç tutmaya devam edicem nasipse

Benim geçen yildan borcum yoktu ondan önceki seneleri de borcumu tutmuştum Bonusum

3 aylar içinde oruç tutuyorum geçen hafta 3 tane tuttum

Rabbim kabul etsin geçmişte belkide oruç tutamadığım unuttugum oruclarim varsa bu 3 oruç onların yerine saysım Mevlam

Senden Allah razı olsun

Oruclarinizi yaradanım kabul etsin

Bonus ben toplamda 3 gün tuttum canım düzeltirsin

5 vakit namaz kilindi
Fatiha Sûresi
İhlas Sûresi
Ayetel Kûrsi Sûresi
Duhan Sûresi
Yasin-i Şerif Sûresi
Kıyamet Sûresi
Nas Sûresi
Nasr Sûresi
Fil Sûresi
Tebbet Sûresi
Kevser Sûresi
Maun Sûresi
Felak Sûresi okundu

Cezallahu anne seyyidina Muhammeden ma huve eylül
Suphanallahi mil'el-mîzan ve müntehel-ilmi ve mebleğa'r riza ve zinete-l Arş
Allâhümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve nebiyyike ve rasuluken nebiyyil ümmiyi ve ala alihi ve sahbihî ve sellim tesliymen bi kaderi azameti zatike fi külli vaktiv vehiyn
Allahumme ente Rabbi lâ ilâhe illa ente halakteni ve ene abduke ve ene alâ ahdike ve vadike mes tetâü eûzü bike min şerri mâ sanâtü ebû ü leke bi nimetike aleyye ve ebû ü bizenbi fagfirli feinnehû la yagfiruz zunûbe illa ente
Allahumme barik lena fi Recebe ve Şaban ve beligna Ramazan
La ilahe illallah Muhammeddir Resullallah
Estagfirullah El Azim
Suphanallahil Hayyil Kayyûm
Subhanallahi velhamdü lillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minel zalimin
Rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr
Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va'dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es'elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin
La ilahe illâllahu v’Allahhu Ekber ve Sübhan-Allahi ve bihamdihi ve estagfirullah vela havle vela kuvvete illâbillâhil evveli vel ahiri vez zahiri vel batini biyedihil hayr yuhyi ve yümit ve hüve ala külli şeyin kadir
Hasbunallahu ve nimel vekil
Allahumme inneke afuvvun, tuhibbul afve, fa'fu anna
Bismillâhillezî lâ yedurru ma'asmihî şey'ün fil'erdı velâ fissemâi ve hüvessemî'ul'alîm
Lâ ilâhe illallah vahdehu lâşerîkeleh lehülmülkü ve lehülhamdü yuhyî ve yümît ve hüve alâ külli şey'in kadîr.
Bismillahirrahmanirrahim lâ havle velâ kuvvete illâbillâhil aliyyil azîm.yâ kadîmü yâ kâimü ya dâimü ya ferdü ya vitru yâ samedü ya ehadü ya vâhidü ya hayyu ya kayyûmü ya halîmu ya zel celâli vel ikram
Allahümme bike asbahna ve bike emseyna ve bike nehya ve bike nemutu ve ileykennuşur
La havle velâ kuvvete illâ billâhi velâ hilete velehtiyale velâ mence velâ melca minellâhi illâ îleyh(i)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…