Üç ayda en iyisini yapmamlıyım tavsiyelerinizle...

twister-dynamic.jpg

bende twester var kızlar titreşim aletide var acaba biraz etkisi olurmu bu aletin kullanan varmı aranızda ??? :KK23:

süper bir alet düzenli kullandığında :KK76:

merhaba canım. ben eminim sen başaracaksın.
bu arada tekrar msj atamıyorum 10 dk dolması gerekiyormuş :)

twister-dynamic.jpg

bende twester var kızlar titreşim aletide var acaba biraz etkisi olurmu bu aletin kullanan varmı aranızda ??? :KK23:

Azmin çok hoşuma gitti eşin döndüğünde eminim seni çok farklı bulacak sen yeterki iradeli ol..Bu aletin çok işe yaradığını duydum özellikle bel inceltmede bence düzenli olarak kullan günde 10 dk yapsan bile farkeder.
Bol bol su tüketmelisin yemeklerden önce büyük bir bardak su içtinmi seni tıkar zaten miden dolar ve lifli sebze ve meyve tüketmeye özen göster.

merhaba canım. ben eminim sen başaracaksın.
bu arada tekrar msj atamıyorum 10 dk dolması gerekiyormuş :)

seninle bir iletişime geçemedik arkadaşım ya :KK3:

Azmin çok hoşuma gitti eşin döndüğünde eminim seni çok farklı bulacak sen yeterki iradeli ol..Bu aletin çok işe yaradığını duydum özellikle bel inceltmede bence düzenli olarak kullan günde 10 dk yapsan bile farkeder.
Bol bol su tüketmelisin yemeklerden önce büyük bir bardak su içtinmi seni tıkar zaten miden dolar ve lifli sebze ve meyve tüketmeye özen göster.

teşekkürler :KK3: ya kullananlar yok mu ki insan etkilerini duysa daha azimli olur ..
ve evet bel cevesınden şikayetçiyim düşük bel pantolonlarıda sevmiyorum ayrıca :63:

Son düzenleme:
bizde de var bu aletten ben form korumak için kullanıyorum.aynısından teyzemde aldı onun da yanlardan problemi var streç film sarıp yatıyor kalkıyor:KK1: evde oldugu her an :KK1:gece yatarken de terletiyormuş o bölgeyi.hem de bu aleti kullanıyor fark etti bayagı.memnun, kendine güveni geldi

merhaba arkadaşlar ben 76 kg 168 boyunda bir bayanım saçlarım bayağı uzun ve kestane rengi buday tenliyim...Peki size bunları niye anlatıyorum :KK3:
eşim 3 aylığına yurt dışına gitti ve ben döndüğünde değişik bir imaj ile karşısına çıkmak istiyorum daha dün gece gitti eşim..ve ben neler yapabilirim acaba diye düşünüyorum ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var umarım yardım edersiniz....:KK5:

ben de eşim yurtdışından gelene kadar zayıflamaya karar vermiştim, 2 aydır uğraşıyorum 5 kg verdim. benim boyum 1.68 , kilom 63 idi, 58 e indim. aynen de devam ediyorum. Ben neler yaptım anlatayım. Ben hemen hergün ya 20 dk yürüyerek ya da evde biraz jimnastik ile ısınıp arkasından 30-40 dakika kadar hulahoop çeviriyorum. Metabolizmam çok yavaş, açlıktan ölsem kilo veremem o sebeple spora başladım. Hulahoop zevkli de oluyor. bir de yenmeyecekler listem var:patates, pirinç,beyaz ekmek, tatlı gibi. onun dışında acıktıkça meyve yiyorum ya da çay içiyorum. (yeşil çay, ısırgan vs.) bir de çok sevdiğim bir yiyeceği çok kaçırdıysam mesela o gün ve ertesi gün sadece elma sirkeli salata, çorba gibi şeylerle geçiştiriyorum. bir de yine buradan öğrendiğim asprinli selülit karışımını uyguluyorum spordan önce, selülitlerimde çok ciddi azalma var. Bir de kabaklifi-yosun sabunu masajını yapıyorum, cildim çok çok düzeldi.yeterince zayıfladıktan sonra sıra saç, kıyafet kombinasyonuna gelecek :)

ah canım senin için süper bir fırsat
sabah kardiyo yap
2 litreden fazla su iç
2 fincan yeşil çay
birazda poaça börek vs. kıs
zaten yazın bunları canı yemek istemez insanın
hem bizim gibi eve eşim gelecek ona yemek yapayım derdide yok
öyle olunca insan ister istemez kaçamak yapıyor
bir hafta olmadan tartıda farkı görüp gaza gelirsin
saçlarını katlı kestir boyundan az oyna
rengine dokunma derim
zaten sen spor ve diyet yaptınmı hem şeklen hemde ruhen daha zinde olacaksın
ayrıca insanın cildi bile günde 2 litre su içince daha bir parlıyor

bizde de var bu aletten ben form korumak için kullanıyorum.aynısından teyzemde aldı onun da yanlardan problemi var streç film sarıp yatıyor kalkıyor:KK1: evde oldugu her an :KK1:gece yatarken de terletiyormuş o bölgeyi.hem de bu aleti kullanıyor fark etti bayagı.memnun, kendine güveni geldi

valla bende yakında sarıcam kendimi mumya gibi gezicem :KK70:

ben de eşim yurtdışından gelene kadar zayıflamaya karar vermiştim, 2 aydır uğraşıyorum 5 kg verdim. benim boyum 1.68 , kilom 63 idi, 58 e indim. aynen de devam ediyorum. Ben neler yaptım anlatayım. Ben hemen hergün ya 20 dk yürüyerek ya da evde biraz jimnastik ile ısınıp arkasından 30-40 dakika kadar hulahoop çeviriyorum. Metabolizmam çok yavaş, açlıktan ölsem kilo veremem o sebeple spora başladım. Hulahoop zevkli de oluyor. bir de yenmeyecekler listem var:patates, pirinç,beyaz ekmek, tatlı gibi. onun dışında acıktıkça meyve yiyorum ya da çay içiyorum. (yeşil çay, ısırgan vs.) bir de çok sevdiğim bir yiyeceği çok kaçırdıysam mesela o gün ve ertesi gün sadece elma sirkeli salata, çorba gibi şeylerle geçiştiriyorum. bir de yine buradan öğrendiğim asprinli selülit karışımını uyguluyorum spordan önce, selülitlerimde çok ciddi azalma var. Bir de kabaklifi-yosun sabunu masajını yapıyorum, cildim çok çok düzeldi.yeterince zayıfladıktan sonra sıra saç, kıyafet kombinasyonuna gelecek :)

kabaklifi yosun sabununu hiç duymadım o neki:26: başarılar sanada umarım dilediğin kiloya gelirsin
ah canım senin için süper bir fırsat
sabah kardiyo yap
2 litreden fazla su iç
2 fincan yeşil çay
birazda poaça börek vs. kıs
zaten yazın bunları canı yemek istemez insanın
hem bizim gibi eve eşim gelecek ona yemek yapayım derdide yok
öyle olunca insan ister istemez kaçamak yapıyor
bir hafta olmadan tartıda farkı görüp gaza gelirsin
saçlarını katlı kestir boyundan az oyna
rengine dokunma derim
zaten sen spor ve diyet yaptınmı hem şeklen hemde ruhen daha zinde olacaksın
ayrıca insanın cildi bile günde 2 litre su içince daha bir parlıyor

ya zaten pasta borekle işim olmaz hiç ama bide spor yapabilsem oofff işler terslıkler hep üst üste geliyor...

bu arada ben eşimin yanına gittim 4-5 gün :KK9:

merhaba cnm :)
3 ay çok az bir süre değil eğer iradene hakim olabilirsen 7/8 kilo vermen mümkün cnm belki daha fazla :KK8:

bence hemen akapunktura başla iştahını baya keser ve mideni küçültmüş olursun.. bende çok yemeği seven biri olarak akapunktur baya işe yaramıştı hiç acıkmıyodum düşün kesinlikle tavsiye ederim :))

zayıflarsan kendine güzel kıyafetler alabilirsin eşininde çok hoşuna gider :KK64:

haydi bakalım 3 ay süper bi fırsat az buz değil :KK52:

umarım herşey istediğin gibi olur :21:

merhaba cnm :)
3 ay çok az bir süre değil eğer iradene hakim olabilirsen 7/8 kilo vermen mümkün cnm belki daha fazla :KK8:

bence hemen akapunktura başla iştahını baya keser ve mideni küçültmüş olursun.. bende çok yemeği seven biri olarak akapunktur baya işe yaramıştı hiç acıkmıyodum düşün kesinlikle tavsiye ederim :))

zayıflarsan kendine güzel kıyafetler alabilirsin eşininde çok hoşuna gider :KK64:

haydi bakalım 3 ay süper bi fırsat az buz değil :KK52:

umarım herşey istediğin gibi olur :21:

valla 1 ay gitti aslında ya neyse ben halledecem başka yolu yok bugün dışarı çıktım yok arkadaş birşeyi yakıştıramıyoum ki giyinip çıkamadım bir türlü ooofff ... :KK14:

slim 6 yapıyorum 2 gündür yediklerimede dikkat ediyorum birazdaha su içersem daha ii olacak sanırım..oooff inşallah biraz verebılırım yaaaa:KK4:

verebilirim felan demeyın Verın mutlaka..!
esınız geldıgınde sıız aynı bulmasın.Ayrıca iradesizim diyerek bahane yaratmayın:nazar:
iradeli olmakta sizin elinizde bunun arkasına saklanmanın manası yok.
bence siz daha fazla ıstemelısınız ımkansız gibi bakmamayı becerebılmelısınız.
saclarınızı kestirmeden de degisiklik yapabilirsiniz:KK12:

verebilirim felan demeyın Verın mutlaka..!
esınız geldıgınde sıız aynı bulmasın.Ayrıca iradesizim diyerek bahane yaratmayın:nazar:
iradeli olmakta sizin elinizde bunun arkasına saklanmanın manası yok.
bence siz daha fazla ıstemelısınız ımkansız gibi bakmamayı becerebılmelısınız.
saclarınızı kestirmeden de degisiklik yapabilirsiniz:KK12:

valla o kadar dikkat ediorum ekmek yemiyorum kola içmiyorum ki kolayı cok tüketen biri olmama rağmen inat ettim almıorum...ama kiloda vermıyorum ot gibi yaşayım yerimde sayıyorum ben ya :KK14::KK14:

ayrıca bir tartı aldım 76 ile 78 arasında gösteriyor..anlamıs değilim ben ya bozukmudur nedir... dklar ıcınde 1 kılo degısırmı ınsan :KK53:

valla o kadar dikkat ediorum ekmek yemiyorum kola içmiyorum ki kolayı cok tüketen biri olmama rağmen inat ettim almıorum...ama kiloda vermıyorum ot gibi yaşayım yerimde sayıyorum ben ya :KK14::KK14:
ayrıca bir tartı aldım 76 ile 78 arasında gösteriyor..anlamıs değilim ben ya bozukmudur nedir... dklar ıcınde 1 kılo degısırmı ınsan :KK53:
ekmek yememek kola ıcmemek tabıkı faydalı ama bunlar yetmez.
spor yapmanız sıkı bı dıyet lazım. sureklı spor yapmalısınız.
aksamları asla yememelısınız.
k-flakes deneyebılırsınız. 2 hafta 2 ogun 2 kase faydası olabılır
ama sanırım vakıt onun ıcın kısıtlı.
bol su ıcın.
yerınızde saymak ıcın gecerlı sebeplerınız yok. beynınızı sabıtlemeyın.
bozuk olabılır eczanelerde tartılabılırsınız.
sık sık tartılmayın 1 gunde kılo veremezsenız moralınız bozulur
vakıt daralıyo faaliyete gecın:KK23:
bozuk olabılır aclık tokluk durumuna gore olabılır

ekmek yememek kola ıcmemek tabıkı faydalı ama bunlar yetmez.
spor yapmanız sıkı bı dıyet lazım. sureklı spor yapmalısınız.
aksamları asla yememelısınız.
k-flakes deneyebılırsınız. 2 hafta 2 ogun 2 kase faydası olabılır
ama sanırım vakıt onun ıcın kısıtlı.
bol su ıcın.
yerınızde saymak ıcın gecerlı sebeplerınız yok. beynınızı sabıtlemeyın.
bozuk olabılır eczanelerde tartılabılırsınız.
sık sık tartılmayın 1 gunde kılo veremezsenız moralınız bozulur
vakıt daralıyo faaliyete gecın:KK23:
bozuk olabılır aclık tokluk durumuna gore olabılır

ben ikisindende bir türlü vazgeçemiyordum bu yüzden diorum...

k-flakes zaten kullanıyorum ilave olarak ...
spor yapıyorum fakat zorlandığım zaman başıma öle bi ağrı girioki gözümü açamaz oluyorum.....:KK50:

Ben de k flakes diyecektim,zaten kullanıyormuşsun.Çikolatalısı,tatlı isteğini de bastırıyor.
Ben de şu an diyetteyim.K flakes evden eksik etmiyorum.Bir de uno light form ekmek alıyorum.Her öğün yemekle 1 dilim yiyorum.Öğlen yalnız olduğum için 2 dilimle sandviç yapıyorum ya da salata yiyorum.Akşam ne yemek yaptıysam küçük porsiyon halinde yiyorum.Yemekte mutlaka salata veya cacık yapıyorum,daha çok onlarla doyuyorum.
Tatlıyı,meşrubatı kestim.Şekersiz içemediğim için çayı-kahveyi bile kestim.
Ben de normalde pek su içmeyen biriyim,kendimi zorluyorum.Yarım litrelik şişe bulunduruyorum,doldurup doldurup içiyorum,böylece 2 lt hesap ediyorum.
Spor alışkanlığın yoksa zorlama istersen,onun yerine 45 dakikalık tempolu yürüyüşler yapabilirsin.

Ben de k flakes diyecektim,zaten kullanıyormuşsun.Çikolatalısı,tatlı isteğini de bastırıyor.
Ben de şu an diyetteyim.K flakes evden eksik etmiyorum.Bir de uno light form ekmek alıyorum.Her öğün yemekle 1 dilim yiyorum.Öğlen yalnız olduğum için 2 dilimle sandviç yapıyorum ya da salata yiyorum.Akşam ne yemek yaptıysam küçük porsiyon halinde yiyorum.Yemekte mutlaka salata veya cacık yapıyorum,daha çok onlarla doyuyorum.
Tatlıyı,meşrubatı kestim.Şekersiz içemediğim için çayı-kahveyi bile kestim.
Ben de normalde pek su içmeyen biriyim,kendimi zorluyorum.Yarım litrelik şişe bulunduruyorum,doldurup doldurup içiyorum,böylece 2 lt hesap ediyorum.
Spor alışkanlığın yoksa zorlama istersen,onun yerine 45 dakikalık tempolu yürüyüşler yapabilirsin.

yürüyüş yapamıyorum ki çünki kızım var ve onu bırakabileceğim hiçbir yer yok ve oda yürüyemeyeceğine göre evde spor yapmalıyım...

şimdi memlekete gideceğim aslında orada bir spor salonuna gitsem diyorum fakat ne kadar kalacağım belli değil en az ne kadar gitsem fayda görebilirimki ya

Ben zararlı yiyecekleri zararlarını okuyunca bıraktım içim almıyor. Kola,cips,salam,sosis,sucuk 5 yıldır ağzıma koymadım.Gece atıştırmaları ve tokken yemenin de zararlarını öğrenenince bıraktım.Ekmek,pilav,baklagil,hamurişi,abur cubur çok kalorili olduğu için bıraktım.Spor ise 5 yıldır hayatımın vazgeçilmezi.Tatlı kaşığı küçük çatallarla yavaş yavaş yerim.Form çayı,ıhlamur,yeşil çay,sirke,çörekotu,dereotu kürlerini uyguluyorum.Metobolizmam hızlansın diye sabahın köründe kalkarım ikinci öğretim olmama rağmen.Suyu çok severim çok içerim.Üç günlük meyve şoku 1 günlük su detoksu uygularım kalıcı olarak günde bir kilo gidiyor öyle doktorlar da öneriyor.Bütün bunların çok faydasını gördüm her şeyden önce sağlığım için.Ama porsiyonlarımı küçültemedğim için uygun kilomu koruyamıyorum bir türlü.Yemek yemekten çok zevk alıyorum bağımlı gibiyim.Bıktım bu göbekle gıdıdan.

Bir on kilo verseniz fıstık gibi olursunuz.Saçınızın uçlarını aldırın,bukleli yapın,balyaj atın,makyaj,etek,topuklu ayakkabı,şahmeran hızma halhal gibi yeni etnik takılar,siyah dantelli büstüyerler,saten gecelikler,daha sempatik kibar bir uslup:) Yeni yemekler öğrenebilirsiniz, ev dekarosyonunu yenilebilirsiniz :)

X