• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üc ay önce ceyiz hazirligina basladim :))

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Istediler verdiler nisanlandim.. sira ceyiz hazirlamakta :) Yavas yavas basladim :) :21:

$51Z6lkaCNPL._SL500_AA300_.webp

$31goEsNaqHL._SL500_AA300_.webp

$41wIOlTXiyL.webp

$51w9dBjpkGL.webp

$product_a453_18513-56_main.webp

$product_a454_18524-56_main.webp

$product_a455_18512-56_main.webp

$product_a456_18514-56_main.webp

$product_a501_14048-56_main.webp

simdilik sadece bukadar alabildim. perde yatak ötürüsnü ev dösendikten sonra almak istiyorum. siraa bardak catal tabaklarda. Bunlarida türkiyeye gelince alicam. maglum yurt diisndan herseyide getiremem.

:72:beyendiklerim

$B00293BCBC61443889467D7CCEFAADFD.webp
$KARACA-91-PARCA-OASIS-CATAL-KASIK-TAKIMI__40157720_0__60013_zoom.webp
$KARACA-MATRUSKA-10-PARCA-CELIK-TENCERE-SETI__56516812_0.webp
$krcikram4x5.webp
$pr_01_154_max.webp
$raks_tava-900x1385.webp
Eki Görüntüle 477547
$siyah_gul__11689_zoom.webp

Son düzenleme:
güzel günlerde kullanın inş hepsi çok güzel :nazar::nazar::nazar:

beğendiğin kahvaltı takımı da küçük ev aletlerinle bir takım gibi olmuş :129:

herşey gönlüne göre olur umarım. alamadıklarını da alırsın en kısa zaman da inş.

mutlulukla kullanman dileğiyle :nazar: :nazar: :nazar:

herşey çok güzel, hele çatal takımına bayıldım :34: :nazar:
gönlünce çeyiz dizebilmek veee o çeyizleri kullanabilmek nasip olur umarım:16::16:

Hayırlı olsun çeyizlerinnn :nazar:
Hepsi çok güzel güzel günlerde kullan inşallah devamını bekliyoruz :)

aminn sgll kizlarr :6::6: cok iyisiniz.. cok mutlu ettiniz benii :10: insallah hazirladigim ceyizii kullanmak bana nasil olur :16: bu aralar sikintim var en yakin zamanda dvm edicem ceyizime bir kac parca daha eklemeye. mutlaka paylasicam sizleree:30::30::30:

forumda en çok beğendiğim çeyizlerden biri oldu..çok zevkli ve uyumlu seçimler..iyi günlerde kullan

cokk tsk ederim tatlimm :8::8::8: cok mutlu ettin beni..
benim icin cok önemli hersey uyumlu olmasi... :15: mutfak icin gercektn russel hobbsu tavsiye ederim:49::49:

Maşallah, kısa zamanda bir çok şeyini almaya başlamışsın, ne güzel.
İnşallah herşeyini mutlulukla kullanırsın... Hepsi çok güzeller...

Maşallah, kısa zamanda bir çok şeyini almaya başlamışsın, ne güzel.
İnşallah herşeyini mutlulukla kullanırsın... Hepsi çok güzeller...

cnm maşallah:nazar: çok güzel şeyler almışsın allahım ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin:16:

cok tsk edeirm kizlarrr :))) sagolunn :6::6: insallahhh dilediyiniz gibi olur ve allah sizede nasip eder :49::49:

Küçük ev aletlerine bayıldım. Türkiye'de çok fazla tanınırlığı yok. Ama tasarımlarını seviyorum russell hobbsun. Anladığım kadarıyla yurtdışındasın, orda nası bi marka, güvenemediğim için almamıştım ben

Küçük ev aletlerine bayıldım. Türkiye'de çok fazla tanınırlığı yok. Ama tasarımlarını seviyorum russell hobbsun. Anladığım kadarıyla yurtdışındasın, orda nası bi marka, güvenemediğim için almamıştım ben

sanirim burda russell hobbs daha cok aliniyor arkadas cevrem olsun bizim evde olsun. gercekten cok kaliteli ve görünüsü ile mükemmel aletler.:3::3: Simdi ütüleride cikti ama malesef aeg den aldim bozuldugunda alirm artik. ben gercekten cok memnunum russell hobbsdan. Russell Hobbsun dokunmatik serileri var onlari hic tavsiye etmem hemen bozuluyrlar, cevreden duyduklarim bunlar. benimkileri almadn öncede netten baya bir ararstirdm.. milletin yorumlairni okuyup aldim :8::8:
ha bu arada almanyada yasiyorum :17: bakalim türkyieye nasil getircem ceyizimi onu kara kara düsnmeye basladim artik :27::27:

Back
X