• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üç adet sorum var bi yorum atın kızlar :))

tencereyı çok abartma derım.ben evlenırken teflon set ve celık set almıştım.ne gerek varsa bır dunya tencerem oldu.onerım seramık setlerden al ınan çelığe gerek bıle duymayacaksın boşuna okadar para verme

Bence bernardonun günlük yemek takımı daha ıyı. Braun hakkında fikrim yok.

Boyner in seramik tencere setini kullaniyorum. 50% indirime girdiginde aldim. Hem ucuza geldi hemde cok memnunum ama markasini hatirlamiyorum. Buyuk boy Karniyarik tenceresi indirimli 89 tl.ydi. cok memnunum siddetle tavsiye ederim. Homend soran arkadaslar. Hic dusunmeden urunlerini deneyin. Ozellikle elektrikli sarap acacagi, blender, cay makinasi, utu ve supurgesinden memnunum. Plastik ve elektrik aksamlari cok kaliteli . Indirim kodu olarak PATÌ3 YAZArsaniz urunleri 40% indirimli alabilirsiniz. Verdikleri ekstra hediyeler de olunca urunler cok ucuza geliyor.Kaliteyi ucuza almayi seviyorum. Sevgiler

Gunluk yemek takimi olarak 80-90 tl ye cok guzel takimlar oluyor metro da. Bernardolara okadar para verilnez bence. Metroda beyaz kendinden kabartma desenli takim hem kibar hem de sik. Oneririm..

Cevaplar :27:

1-İkisinin arasında şekil dışında bir fark olduğunu sanmıyorum içeriklerini okuduysanız eğer yeni çıkmış ya da eski model anlamında fark vardır sadece ya da şekil olarak ilk model daha çok gittiğinden fiyatı yüksek olabilir:51:

2-2.model bernardo modeli daha şirin ve daha şık geldi gözüme :12:

3-Braun 5 serisinde siyah renk yok gri beyaz ve mavi beyaz olarak var diye biliyorum ben araştırmıştım ama şöyle ki 7.serisinde siyah gri var özellikle kablosuz modelini öneriyorlar bir göz atın isterseniz tabi ki karar sizin biz evde 5 serisini kullanıyoruz memnunuz çok şükür:16:

kızlar hepinize tesekkür ederim yorumlarınız için yeni okudum
gunluk yemek takımınıda biraz heves ettigim için istiyorum yoksa uygunları da var ama ne bilim azcık yeni gelin havası olsun:1:
bi set küçük boy hani artan yemk vs için bide büyük set tencere düşünüyorum.bide teflonlar işte. bence luzumlular bunlar. hatta düdüklüyü bile karar degiştirmessem evlendikten sonra alırım diyorum ihtiyaca baglı :26:
genel olarak bernardo olan günlük takımı begendiniz sanırım burdaki yorumlardan anladıgım

bide nehirnill bu serileri nası bulcam 5 7 serisi desem bulunurmu canım ?

cnm hısarın rıo satı cok begenılıyo ve satılıyo bence de rıo almalısın ayrıca rıonun çatal kasık setıde cok guzel bence:) yemek takımı olarak da sankı bunlar bana cok gunlukvarı geldı ama ılla ıkısınden bırısı dıyorsan ılk resımdekı daha guzel

kızlar hepinize tesekkür ederim yorumlarınız için yeni okudum
gunluk yemek takımınıda biraz heves ettigim için istiyorum yoksa uygunları da var ama ne bilim azcık yeni gelin havası olsun:1:
bi set küçük boy hani artan yemk vs için bide büyük set tencere düşünüyorum.bide teflonlar işte. bence luzumlular bunlar. hatta düdüklüyü bile karar degiştirmessem evlendikten sonra alırım diyorum ihtiyaca baglı :26:
genel olarak bernardo olan günlük takımı begendiniz sanırım burdaki yorumlardan anladıgım

bide nehirnill bu serileri nası bulcam 5 7 serisi desem bulunurmu canım ?

Bulursun canım istersen genel mağazalarda gezerken denk gelirsin zaten isimleri alabilirsin bir kağıda yaz ya da dire serilerini söyle zaten 7.serisinde sanırım kablosuz var bir de gri siyah bir tek 7.seri o şekilde anlarsın sen:23:

Bulursun canım istersen genel mağazalarda gezerken denk gelirsin zaten isimleri alabilirsin bir kağıda yaz ya da dire serilerini söyle zaten 7.serisinde sanırım kablosuz var bir de gri siyah bir tek 7.seri o şekilde anlarsın sen:23:

saol canım kablosuz olup cok pahalıysa alamam zaten:26:

cnm hısarın rıo satı cok begenılıyo ve satılıyo bence de rıo almalısın ayrıca rıonun çatal kasık setıde cok guzel bence:) yemek takımı olarak da sankı bunlar bana cok gunlukvarı geldı ama ılla ıkısınden bırısı dıyorsan ılk resımdekı daha guzel

gunluk dusunuyoryn zaten cnim.misafir yenek takimim ar sayfamdan gorebilirsin modelini.tesekkur ederim yorumun icin

Back
X