Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım rahim filmi sonuşların ne çıktı merak
ettim.gelelim soruna.ben geçen ay yaptırdım yumurtalık takibi.ister vajinal istersen karından ultrason takibiyle yapılan bir işlem
doktorunun sana söylediği gün başlıyarak istenilen tarihlerde gidip geliyosun.yumurtan büyüyormu falan ona
bakacaklar.hastanenin evine yakın olmasına ve ultrason aletinin ii olmasına
dikkat et.birde her hastanenin ücreti
aynı olmuyo.hayırlısı olsun canım.
canım rahim filmi sonuşların ne çıktı merak
ettim.gelelim soruna.ben geçen ay yaptırdım yumurtalık takibi.ister vajinal istersen karından ultrason takibiyle yapılan bir işlem
doktorunun sana söylediği gün başlıyarak istenilen tarihlerde gidip geliyosun.yumurtan büyüyormu falan ona
bakacaklar.hastanenin evine yakın olmasına ve ultrason aletinin ii olmasına
dikkat et.birde her hastanenin ücreti
aynı olmuyo.hayırlısı olsun canım.
selam..bende tedavi görenlerdenim geçen ay rahim filmim çekildi bu ay yumurta takibine başlanacak. nasıl aşamaları olduğunu merak ediyorum da acaba deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi:uhm:
Ben gecen ay yaptirdim.Sadece 2 kere gittim.Ise yaramadi.Catlama igneside olmustum.Insallah sen de ise yarar.Ben de Ankara'dayim ,ogretmenim ve bebek istiyorum.Cok ortak noktamiz varmis. Hangi hasteneye gidiyorsun? Doktorun kim?
selam evet haklısın ortak noktamız çokmuş bir şey hariç. ben bir gün ankarada yaşamahayalimden dolayı ankara yazmıştım aslında sivasta görev yapıyorum. bu arada sınıf öğretmeni misin öğrenmek istedim yoksa branşmı? amaaaan canım sonuçta meslektaşız di mi? umarım birgün ikimiz de anne oluruz ve bir ortak noktamız daha çıkar ne dersin?yerimseniben
Ankara'ya tayin olursun bigun beliki.Ingilizce ogretmeniyim.Guzel dileklerin icin tesekur ederim.Yumurta takibini ozelde mi devlette mi yaptiriyorsun?
Insallah guzel bi haber alirsin.Ben 4 kere doktor degistirdim. Koskoca sehirde guvenebilecegim bi doktor bulamadim. Benden kaynaklaniyor tabi.Fazla incelememek lazim. Ne kadardir deniyorsunuz? Benim yaklasik 1,5 yil oldu.Sebebi belirlenemeyen infertilite.Hamile oldugunu ogrenirsen yaz canim,merak ederim,olamazsan da yaz,dua ederim:)
Tedavi dedigine gore kist vb bi problem mi var? Hangi tedavileri denedin? Cok mu soru soruyorum? Kusura bakma.Ben de sebep belli olmadigi icin burdaki arkadaslarin tecrubelerini dinleyerek birseyler ogrenmeye calisiyorum iste.
selam..bende tedavi görenlerdenim geçen ay rahim filmim çekildi bu ay yumurta takibine başlanacak. nasıl aşamaları olduğunu merak ediyorum da acaba deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi:uhm:
canım ben 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım ben bir hafta boyunca gittim yumurtanın büyümesine göre doktorun seni yönlendirecek canım takibi aksatmamalısın 19mm ve 23mmarası çatlama iğnesi yapılıyor 23mm geçtikten sonra bir anlamı kalmıyo canım benim bir keresinde geçmişti ve iğne olamadım o ay....
arkadaşlar klomen kullanan varmı acaba?